Sayfa 903/1000 İlkİlk ... 403803853893901902903904905913953 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 7,217 - 7,224 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    adamı linç edeceklerdi ne oldu dedikleri geçerli şuanda

evde 4-5 KURÂN rafta durur.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Atatürk'ün ABD büyükelçisi ile Fransızca konuşması ve beraberinde bulunan heyetle Atatürk Orman Çiftliğinde yaptıkları gezinti.
    7 yılda tarımı yokluktan getirdikleri seviye, çöle hayat verişleri, bu adamın bu kadar iyiyken 8 sene sonra kaybetmek Türkiye'nin en büyük kaybıdır, tabi sonrasında onun çizgisinden çıkmış olmanın cezasını hala çekiyor olmamız da işi başka bir boyutu, şu adam normal bir insan kadar hayatta kalabilseydi bugün Türkiye belki de dönüşümünü tam anlamıyla tamamlamış modern bir devlet olabilecekti ve belki de ekonomik ve askeri olarak da çok daha büyük bir atılım gerçekleştirmiş olacaktı, şimdi ata mirası yiyen işe yaramaz bir nesilden farkımız yok.

Tek bir tweet değil devamını da izlemenizi öneririm.

https://twitter.com/muradcobanoglu/s...433935361?s=20
    Tek bir açılımı yanlış çıkmışmı?

Ya şimdi savruluyoruz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Günaydın ve İYİ Pazarlar TÜRK MİLLETİ
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku

gözlerini gözlerimden
    ayırma hiç ne olur
    düşsün üstümüze karlar
    yaksın yüzünü rüzgarlar
    damla damla aksın yaşlar

kanat çırpar kuşlar sana
    koş gel bana ne olur
    İçimi acıttınız sabah sabah

5.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Tek bir açılımı yanlış çıkmışmı?
    Çok partili hayata geçiş denemesi olan ve Atatürk'ün sonlandırmak zorunda kaldığı Terakkiperver Cumhuriyet Fırkası var.
    Yine o denemelerden olan Diyanet kurumu da son yıllarda çok yozlaştı kuruluş amaçlarının tam tersi amaçlara hizmet eder oldu derhal sonlandırılması gerekiyor ama olmuyor....

Şuan Eskişehir’e dolu yağıyor :notr;

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Atatürk'ün ABD büyükelçisi ile Fransızca konuşması ve beraberinde bulunan heyetle Atatürk Orman Çiftliğinde yaptıkları gezinti.
    7 yılda tarımı yokluktan getirdikleri seviye, çöle hayat verişleri, bu adamın bu kadar iyiyken 8 sene sonra kaybetmek Türkiye'nin en büyük kaybıdır, tabi sonrasında onun çizgisinden çıkmış olmanın cezasını hala çekiyor olmamız da işi başka bir boyutu, şu adam normal bir insan kadar hayatta kalabilseydi bugün Türkiye belki de dönüşümünü tam anlamıyla tamamlamış modern bir devlet olabilecekti ve belki de ekonomik ve askeri olarak da çok daha büyük bir atılım gerçekleştirmiş olacaktı, şimdi ata mirası yiyen işe yaramaz bir nesilden farkımız yok.

Tek bir tweet değil devamını da izlemenizi öneririm.

https://twitter.com/muradcobanoglu/s...433935361?s=20
    Çok teşekkürler... Saygıyla, hayranlıkla izledim...

MHP / Devlet Bahçeli : Mazbatayı stadyuma taşımak çok yanlıştır. Bundan belediye başkanı olmaz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 903/1000 İlkİlk ... 403803853893901902903904905913953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •