Sayfa 128/946 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yav basın dolarları o halde gidip uzak doğuda bir ada alalım. 5 yıla kalmaz Atlantis gibi ülke oluruz. Benim 28 dolarım var feda olsun.

FOR SALE+

FOR RENT+

MAGAZINE

ABOUT US+

SERVICES

SUBMIT ISLANDNEWSLETTERPARTNERSCONTACTLOGIN / REGISTER

DILI SEÇIN

CONNECT WITH US

SALERENT

Cave Cay
    The Exumas , Bahamas , CaribbeanUSD 60,000,000.00INQUIRE NOW

FOR SALEName

Cave Cay

Region

The Exumas*,*Bahamas*,*Caribbean

Exuma

Development

Developed

Title

Size

222.00 Acres

Lifestyles

Islands With Beaches,Large Acreage,*Ocean Island,*Turn Key,*Income Potential

Back

Print

For Sale*Caribbean*Bahamas*The Exumas

Az daha lazim, 28 dolar yetmiyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İlk açığı Suriye konusunda bence Ahmet Davutoğlu verdi. O noktadan sonra denge bozulmaya başladı. Toparlamak mümkün olamadı.
    Hatta Davutoğlu'nun yaptığı zincirleme hatalar daha büyük olayları da tetiklemiş olabilir.

Örneğin bu paradigma değişimlerinin başında başkanlık sistemi geliyor. Erdoğan kendi kontrolünde olmayan bir başbakanın bu denli büyük bir hata yapabilme ihtimalini ilk Davutoğlu ile deneyimledi.

Başkanlık sistemine geçisi bence Davutoğlu'nun yaptığı büyük hatalar tetikledi.
    Abi bu olayları hiç Oyun Teorisi' yle kurgulamadım, o yüzden saçma şeyler çıkabilir.

Oyun başladı, başlangıçta denge vardı. Ama Osmanlı rüyası dengeyi bozdu . Bizim kara kuvvetimizin yerine PYD alternatif olunca da dediğin gibi monopolist bir oyuna dönüştü. Ekonomi bozulmaya başladı. Kıbrıs da olmadı. Biz de en son olarak , yüzyıllardır
    yaptığımız Rusya kozunu oynayarak monopolist yapıya son vermek istiyoruz. Ama hala masadan kalkmadık.

O halde şunu diyebilir miyiz , hala ; bizim bilmediğimiz bir teklif var, basına yansımamış gizli bir teklif ama biz kabul etmiyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abi bu olayları hiç Oyun Teorisi' yle kurgulamadım, o yüzden saçma şeyler çıkabilir.

Oyun başladı, başlangıçta denge vardı. Ama Osmanlı rüyası dengeyi bozdu . Bizim kara kuvvetimizin yerine PYD alternatif olunca da dediğin gibi monopolist bir oyuna dönüştü. Ekonomi bozulmaya başladı. Kıbrıs da olmadı. Biz de en son olarak , yüzyıllardır
    yaptığımız Rusya kozunu oynayarak monopolist yapıya son vermek istiyoruz. Ama hala masadan kalkmadık.

O halde şunu diyebilir miyiz , hala ; bizim bilmediğimiz bir teklif var, basına yansımamış gizli bir teklif ama biz kabul etmiyoruz.
    Türkiyenin bu cografyada önemsiz olduğunu düşünüyorum. Herry Kissenger kitabı var, orda sürekli İran'dan bahseder. Esas hedef İran. Biz dostlar alışverişte görünsün diye takılıyoruz. Türkiye Avrupa için önemli. Güvensiz hale gelmemeli, kendi kendine yetebilmeli.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    [B][B]

Az daha lazim, 28 dolar yetmiyor.
    Ya ben tek başıma mı kuracağım ülkeyi. Bu kadar dolar baronunun arasında nasıl yetmez para . Tamam yarın ki ekmek parasını da eklerim 29 dolar olur.

5.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Rahat ayakkabıyı ucuza bulunca ben de stoklarım. Boyner 250 TL'ye satarken metro markette 129'a onitsuka tiger bulunca üç çift almıştım.
    Aynı şekilde ariel deterjanın genelde kilosu 10 liradır, happy centerda şu an 6 kg = 35 TL, hemen 2 paket kaptım.
    Şeker fabrikaları satıldığından bu yana da şeker stoğumu 30 kilodan aşağı düşürmüyorum.
    BİM'de 26 liraya satılan çaykur çayı happy centerda 21 liradan bulunca 6 kilo aldım.
    36 liralık 700 gr balparmak balı 27 liraya görünce tüm rafı indirdim.

Ucuza stokladığım hiç bir şeyden pişman olmadım şimdiye kadar.
    Şu ara özellikle deterjan konusunda ciddi sahte ürün piyasada dolaşımda. Dikkat etmekte fayda var. Mahalle aralarında kamyonetle Omo Ariel satılmaya başladı.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Türkiyenin bu cografyada önemsiz olduğunu düşünüyorum. Herry Kissenger kitabı var, onda sürekli İran'dan bahseder. Esas hedef İran. Biz dostlar alışverişte görünsün diye takılıyoruz. Türkiye Avrupa için önemli. Güvensiz hale gelmemeli, kendi kendine yetebilmeli.
    Bense İran hedef gösterilirken, kendini rahat hisseden Türkiye 'nin öne çekilebilecegini düşünürüm hep. Avrupa 'da bizi en çok destekleyenler de tabiki kendi çıkarları için İngiltere ve Almanya. Bence yani . Fikir sadece iddia değil.

7. teknik olarak çakma fos basgan hollanda dan bir hafta daha dönmeseydi bu hafta sonuna 6** görme ihtimali çok yüksekti

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Valla şöyle düşünsek daha doğru olmaz mı?

O eşeğe çalışan bir çok kişi biniyor.

Benim tanıdığım bir çok teşebbüs kurum sahibi insan "fabrikayı ya da bina ve arsasını satar faizle geçinirim çok daha verimli, garantili ve de zahmetsizce" diyerek babadan kalma fabrikalarını sattılar ya da devrettiler.

Olan emeği ile geçinene oldu.
    Olan hep emeği ile geçinene oldu ve olacak,siyaset ve ekonomi bunun üzerine kurulmuş. Sistemin iyi işlediği durumlarda donör hastane ortamında kan vermekte mutlu iken,şırıngayla kanını çeken ve bununla vampirlerini besleyenle beraber vampirleri de mutlu.Siyaset hijyenik ortam sağlamakta ve donörün tekrar kan vermesini sağlayacak şekilde beslemektedir. Elbette her zaman bu neşeli hayat devam etmez,hijyenik ortam bozulabilir,donör kansızlık yaşayabilir,başka vampirler gelip alınan kandan payını isteyebilir,hatta donör kan vermek istemeyebilir. Hijyen bozulursa mikroplar öldürülür,kansızlık varsa besin takviyesiyle yeniden kanlanması sağlanabilir,ortakçıkan vampirler kovulur,kan vermekten vazgeçenlerin de ikna edlmesi veya kandırılması gerekebilir.Bütün ekonomik ve siyasi faaliyetlerin bu eylemlerden ibaret olduğunu düşünüyorum.

Sayfa 128/946 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •