Sayfa 136/992 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    GLP kullanımına epey şaşırdım. Umarım seçimlerle ilgili bir belirsizlik amacıyla alınmış bir tedbirden ziyade sıkı para politikasının bir gereği olarak kurgulanmış bir sinyaldir. Yarınki veriler ile bunu daha iyi anlamak mümkün olacak.
    MB bugün 9 milyarlık açtı haftalık repo ihalesini. Haliyle GLP'den kullanım normal bence Ne yapmak isteniyor çok açık bence herkesin finansal okur yazar olması ve ona göre pozisyon alması isteniyor MB bankası ne iş yapar bilmiyorken ben bunları söyleyebiliyorum

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    MB bugün 9 milyarlık açtı haftalık repo ihalesini. Haliyle GLP'den kullanım normal bence Ne yapmak isteniyor çok açık bence herkesin finansal okur yazar olması ve ona göre pozisyon alması isteniyor MB bankası ne iş yapar bilmiyorken ben bunları söyleyebiliyorum
    Ne yapmak isteniyor bizimle de paylaşsanız ne güzel olur...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3. Faizlere 20.50 baskısı ne işe yaradı hala anlamış değilim.Haaa tek faydası doların 5.80'e fırlamasına destek oldu.
    Şimdi tekrar başa döndük faizler tekrar yukarı ama dolar da yukarda.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Evet ama üst banttan da fonlayabilirdi. (%25.50). GLP sadeleşme taahüdü ile uyumlu değil. Bu çok geniş bir savrulma. Ayrıca Nisan toplantısına çok az süre kala bu tür anormal hamleler uygun değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Oran 30 falan mi fazla abartmissiniz bilesik faiz kaybida olur cok uzun bağlayınca .
    Oran 25,50 .

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by efendi1985 Yazıyı Oku
    Oran 25,50 .

25.50.
    0 stopaj.
    Güzel oran.
    Ama vade de maaşallah bir ömür gibi

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    25.50.
    0 stopaj.
    Güzel oran.
    Ama vade de maaşallah bir ömür gibi
    Sanırım yakın zamanda pişman olacağımı düşünmeye başladım . Ama sorun saç baş yolmamakta. Beklemekten başka çare yok...

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Ne yapmak isteniyor bizimle de paylaşsanız ne güzel olur...
    Malesef bilmiyorum Sn. Diproyal sadece günü kurtarmaya çalışıyorlar ama onu da son gün yapmaya çalışıyorlar gibi geliyor. Haliyle önceden yapılacak hamle daha işler olacakken son güne kaldığın da işlerliği azalıyor.

Sayfa 136/992 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •