Sayfa 141/992 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bence daha iyi olabilirdi, zira eğer şu anda ileride ihtiyaç duyulacak ve çok kritik öneme sahip olan öz sermaye ile stok şişiriliyorsa ve bu mal elde patlarsa ileride nakit dengesi bozulduğu için daha fazla firma iflas açıklamak zorunda kalacak.
    Küçülmek gerektiğinde küçülmek her zaman daha isabetlidir.
    Bilemedim...İki ucu moklu değnek gibi...

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Odea,Şeker,Turkish İçin Oran Lazım Eksik Kalanlar.
    En son odea bu hafta için bono çıkartmıştı %23.53 mevduat karşılığı. 76 gün vadeli.
    Geçen haftaki bonosu %23.93 idi. Faizi düşürdükleri için tercih etmedim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    O oran hoşgeldin yoldaş, temdit yine yerlerde.
    Şube müşterisi için farklı oran olabilir. Dijitalde hoşgeldin oranı yok. Sn.OKTAY

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bilemedim...İki ucu moklu değnek gibi...
    O değnek illa ki tutulacaksa daha az kirli taraftan tutmak her zaman avantajlıdır. Şu an için stoğa mal yapmak o değneğin daha kirli tarafından tutmaktır bence.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bence pek güzel değil sanayici daralan talep karşısında işçi çıkarmamak için üretime devam ederek stok şişiriyor. Benim gözlemim bu yönde. Üretim stoğa koyuluyor , satılmıyor gibi hissediyorum.
    bu doğru.
    sanayide birkaç bilançoyu incelediğimde dikkatimi çekmişti.stoklarx2

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    O değnek illa ki tutulacaksa daha az kirli taraftan tutmak her zaman avantajlıdır. Şu an için stoğa mal yapmak o değneğin daha kirli tarafından tutmaktır bence.
    Önümüz yaz mevsimi...Olumlu yönden bakalım... En azından ben öyle bakıyorum...

Hem bakın belediyeler de el değiştirdi artık...Değişim başlıyor belki de ülke için...Rekabet iyidir bazen...

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bence ŞU 22,50 Rüzgarı Bir Geçsin Ondan Sonra Mevduata Bakılır Şuan PPF de Kalıp İzlemek Daha Doğru
    Ben de mevduat bağlamadım günlükte gidiyorum. Brüt %22.46 ile. Nisan toplantısından sonra karar vereceğim. Stopaj indirimi olmaması faizleri daha da yukarı çekmeyi gerektirecek. Veya bu olmaz ise dövize yukarı yönlü baskı yapacak.

Bence bir an evvel bir stopaj indirimi sağlanmalı.

8. Ihracat ile birlikte bakılırsa fikir verebilir. Türkiye geçen Ağustos'tan beri ciddi avantajlı durumda kur yönünden.

Sayfa 141/992 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •