Sayfa 929/1000 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "Sayım döküm çizelgelerinden 5 bin 388'i mühürsüz."

Yavuz: "Birbirine çok yakın oy oranı var ama geçersizlere, maddi hatalara gelince yüzde 85,5 oranında AK Parti'nin aleyhine kayda geçme söz konusu."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yavuz: "Ne hikmetse, yanına 'oy kullanamaz' şerhi düşmeden 5 bin 287 hükümlü, İstanbul'daki seçmen kayıtlarında yer almış"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Yavuz: "Bir kısım oyları düzelttiğimizde, 16 bin 884 oy AK Parti lehine yazılması gerekirken başka yerlere yazılmış."

Yavuz: "Bu işte gerçekten bir iş var, net bir organize usulsüzlük var, seçim yolsuzluğu var. Bütün bu şaibeyi ortadan kaldıracak tek merci YSK'dır."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "YSK'ye sunulan üç valiz dolusu ekte ileri sürdüğümüz tezlerin delilleri, belgeleri var."

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yavuz: "Bir kısım oyları düzelttiğimizde, 16 bin 884 oy AK Parti lehine yazılması gerekirken başka yerlere yazılmış."
    Eeee... Az oy farkıylan Bizansa belediye baskani olunmazsa, yaklasik 3 bin oylan nasil olunacak?

Ve ne tesadüf ki, tam secim gecesi Binalinin ilk soyledigi rakam bu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    viopculara bak oradakileri çok yamultuyorlar
    Kazananlar yazmaz diye doğası yok en azından, kişisel düşüncem..

Arada iki sallanır ki fazlası ile mümkün..

Rallici Başkan

Racecisi var yarışçı style, dragcisi var..

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Eeee... Az oy farkıylan Bizansa belediye baskani olunmazsa, yaklasik 3 bin oylan nasil olunacak?

Ve ne tesadüf ki, tam secim gecesi Binalinin ilk soyledigi rakam bu!
    Bir kişiye yenildiklerini hesaba katıyorlar ya, gel de ...

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yavuz: "Bu işte gerçekten bir iş var, net bir organize usulsüzlük var, seçim yolsuzluğu var. Bütün bu şaibeyi ortadan kaldıracak tek merci YSK'dır."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "YSK'ye sunulan üç valiz dolusu ekte ileri sürdüğümüz tezlerin delilleri, belgeleri var."
    Üç poşet çuvalı da biz atardık da, hak etmiyo bile muameleyi bunnar.

Sayfa 929/1000 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •