Sayfa 152/992 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Biz bunu aylardır hissediyorduk ekonomist dergisi de kaç ay önce mevduata tavan uygulanması için baskı var diye haber yapmıştı bende mt lere bunu kaç kez söyledim çekindiklerinden sessiz kalıyorlardı ama hareketlerinden böyle bir uygulamanın olduğu anlaşılıyordu bu tarz hareketler mb nın politika etkisini sıfırlıyor sıkı para politikası sadece lafta kalıyor eskiden politika faizinin altında mevduat faizi olmazdı en az faiz veren politika faizi kadar verirdi son yıllarda herşey enteresan olmaya başladı
    Bunun adı sermaye kontrolü diyebiliriz Böyle ortama yatırımcı gelirmi !!! İçerideki büyük acler 5-6 gayme orta ve küçük abiler de kendilerini kurtaracak kadar parayı boşuna güvenl limanlara part etmemişler ...Biz TRY ci garibanlarda yağmurlu havada bir kaşık su bulamıyoruz

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bunun adı sermaye kontrolü diyebiliriz Böyle ortama yatırımcı gelirmi !!! İçerideki büyük acler 5-6 gayme orta ve küçük abiler de kendilerini kurtaracak kadar parayı boşuna güvenl limanlara part etmemişler ...Biz TRY ci garibanlarda yağmurlu havada bir kaşık su bulamıyoruz
    https://youtu.be/P3JNOEmL9kI
    Nar gibi kızarmış piliç 24 politika faizi cama ekmek bananda gariban TL mevduatçı

https://youtu.be/P3JNOEmL9kI
    Nar gibi kızarmış piliç 24 politika faizi cama ekmek bananda gariban TL mevduatçı
    Kızma ama ekonomist dergisiyle ilgili bir bağlantın var demi senin

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Kızma ama ekonomist dergisiyle ilgili bir bağlantın var demi senin

sadece okurum forumdaki arkadaşların da bilgilenmesi adına paylaştım böyle bir intiba yarattıysam bundan sonra bir ekonomi dergisinde yazan habere göre diye yazarım senin gibi bir arkadaş da YouTube da ekonomi yorumu yapan bir ekonomist in videosunu sürekli paylaşınca akraban mı diye yazmıştı buradan

sadece okurum forumdaki arkadaşların da bilgilenmesi adına paylaştım böyle bir intiba yarattıysam bundan sonra bir ekonomi dergisinde yazan habere göre diye yazarım senin gibi bir arkadaş da YouTube da ekonomi yorumu yapan bir ekonomist in videosunu sürekli paylaşınca akraban mı diye yazmıştı buradan
    [emoji1787][emoji1787] yok video paylaşmaya onu dememde dergi sektörü kanayan bi sektör alanıda yok sen bukadar bahsedince boyle bir şüphe uyandi

6.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    dünkü mü, bugünkü oran mı? isyat bana bugün 21.06 oran bildirdi.
    Dün 21.06'dan bugün 21.52'den bağlandı. İşyat

7.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    [emoji1787][emoji1787] yok video paylaşmaya onu dememde dergi sektörü kanayan bi sektör alanıda yok sen bukadar bahsedince boyle bir şüphe uyandi

senin rumuzundan küçukuncu markasıyla unlu mamulleri üreten bir fabrikanın sahibi bir işadamı olduğunu çıkartmak ne kadar mantıksız ve saçma ise benim bir dergideki yazıyı paylaşmamdan dergi ile bir bağlantım olduğunu çıkartman o kadar saçma

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Dün 21.06'dan bugün 21.52'den bağlandı. İşyat
    evet, benim tahminimde o yöndeydi. saat 10.30 gibi bir gün önceki değerler bildiriliyor demek ki. teşekkürler.

Sayfa 152/992 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •