Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7936 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Üstad fonlara devammı ? Son durumda çok takip edemedim .Fon,repo,mevduat acısından sordum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İş yatırım'dasınız siz de. Oradaki temsilci bana şu an için repo'da kalmamı söyledi fona nazaran. Ama mevduat konusunda yorum yapmadı. Bir de bilginiz olsun İş Yatırım dilerseniz sizin adınıza Vakıfbank ya da İş Bankası'nda mevduata da yatırabiliyor. Hala İş Yatırım'da müşteri oluyorsunuz. Belki zaten çok bilinen bir şeydir. EFT ile uğraşmıyorsunuz. Ama pazarlık yok tabi.

2.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    İş yatırım'dasınız siz de. Oradaki temsilci bana şu an için repo'da kalmamı söyledi fona nazaran. Ama mevduat konusunda yorum yapmadı. Bir de bilginiz olsun İş Yatırım dilerseniz sizin adınıza Vakıfbank ya da İş Bankası'nda mevduata da yatırabiliyor. Hala İş Yatırım'da müşteri oluyorsunuz. Belki zaten çok bilinen bir şeydir. EFT ile uğraşmıyorsunuz. Ama pazarlık yok tabi.
    Bugun mt ye sordum bazı bankalar fon ve repodan daha iyi veriyorlarmış dedim.Arastırıp haber vereyim dedi ama ses seda çıkmadı ..
    Söylediğiniz iyi oldu bende bilmiyordum işyatdan baska bankada mevduat yapıldığını .

Yatırımfinansman ile görüşmüştüm geçen sene.Onlar elindeki mevduatçıların parası ile bankalarla pazarlığa oturup en iyi oranı aldıklarını ,her ay banka arastırmaya gerek olmadığını söylemişti .Aracı kurumun küçük bir komisyonu vardı .

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Bugun mt ye sordum bazı bankalar fon ve repodan daha iyi veriyorlarmış dedim.Arastırıp haber vereyim dedi ama ses seda çıkmadı ..
    Söylediğiniz iyi oldu bende bilmiyordum işyatdan baska bankada mevduat yapıldığını .

Yatırımfinansman ile görüşmüştüm geçen sene.Onlar elindeki mevduatçıların parası ile bankalarla pazarlığa oturup en iyi oranı aldıklarını ,her ay banka arastırmaya gerek olmadığını söylemişti .Aracı kurumun küçük bir komisyonu vardı .

Sn. Omega Yatırım Finansmanda mevduat portföy diye bir ürün var. 250 K üstüne sizin adınıza mevduat yapıyor. Daha önce bu konuda bir arkadaş paylaşmıştı. Ben günlük repodan tekrar PPF'ye döndüm Dün MK: %23.6 getirdi. Günlük gitmek isteyenler için PPF'ler hala cazibesini koruyor.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sn. Omega Yatırım Finansmanda mevduat portföy diye bir ürün var. 250 K üstüne sizin adınıza mevduat yapıyor. Daha önce bu konuda bir arkadaş paylaşmıştı. Ben günlük repodan tekrar PPF'ye döndüm Dün MK: %23.6 getirdi. Günlük gitmek isteyenler için PPF'ler hala cazibesini koruyor.
    O halde anladığım ppf lere devam edeceğiz bir süre daha sn.admustafa
    23.6 da çok iyi oran şu bankaların mevduata verdiği cimrilik dönemde [emoji106]

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    O halde anladığım ppf lere devam edeceğiz bir süre daha sn.admustafa
    23.6 da çok iyi oran şu bankaların mevduata verdiği cimrilik dönemde [emoji106]

Bir PPF'yi satın alırken o akşam ne kadar faiz getireceğini görebiliyor muyuz? Ben hep geçmişe dönük getirileri görebildim..??

6.  Alıntı Originally Posted by karamsar kedi Yazıyı Oku
    Bir PPF'yi satın alırken o akşam ne kadar faiz getireceğini görebiliyor muyuz? Ben hep geçmişe dönük getirileri görebildim..??
    Bendede öyle ..Yani bize mt nin söylediği bir önceki günün getirisi diye biliyorum .
    Pay repo işyatdaki güncel oran ama fonlar bir önceki .

7.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Bendede öyle ..Yani bize mt nin söylediği bir önceki günün getirisi diye biliyorum .
    Pay repo işyatdaki güncel oran ama fonlar bir önceki .

bugünkü repo ve pay repo oranları nedir?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •