sacrosanct üstadım Kardemirler dikkatimi çekti. fakat a b d kısmı kafamı karıştırdı.
ayrıca oyak çimentoların tek çatı altında birleşmesi sizce isim olarak tüm hisselerin birleşmesi şeklinde olabilir mi
Adana benimlen bir kahveye var mısın der
![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Benim kriterim zengin varlıklı kasasında parası bol , ya da gayrimenkul veya duran varlığı zengin
Sektöründe söz sahibi
Satılsa katma değeri yüksek
Beklentisi bol olan şirketler
5 yıldır
Alarko grubundayım
Alcar algyo Alarko ...
Diğer kağıtlarım endekse göre işlem yaptığım
Garanti eczacı ilaç Soda Tüpraş doas
Diğer kağıtlar ise
Önemsiz portföyün yüzde 10 ü..
Sacrosant hocam lidfa 30 milyon sermaye 22 milyon kar vede sürekli karlı ve büyüyor.iyide temettü hissesi. Sizin ilgi alanınıza orta uzun vade girer mi,neden?
Abi çelebi 40 aslan 42 geçerse dedin fenere de bu fiyat söylesen yardımcı olsan satmayı bilmek lazım hızlı hareket edio fener satamazsam elimde kalır
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam aslında soruyu sorarken daha çok neyi almak istemedikleri hisseyi bulmaya çalışıyorum ama bu demek değil ki dmish yada ihlas grubu kağıtları gibi ne idugu belirsiz kağıtları listelemelerini istiyorum amacım bir değeri olup fiyat olarak degerlenmemis hisseleri bulmak altın misali çamurdan almak istiyorum.sizin ve benim okuduğum kitap karşıt yatırımda şöyle birşey yazıyordu "onları olmadıkları yerde vur" yani kimsenin içinde olmadığı yada şimdilik olmadığı hisseleri almak niyetim.yoksa bir ASELSAN i reddetmek güneşi reddetmektir fakat ben içinde degilim.
düşüncelere kurşun işlemez.
Yer İmleri