Sayfa 257/1200 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Sacro abi feneri satacagimiz fiyat nedr Maliyet 37 bekliyorum uzun zamandır

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya dostum boyle sorular sormaksak.

Nerden satariz nerden aliriz tarzi sorulari cevaplamak istemiyorum acikcasi.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

sacrosanct üstadım Kardemirler dikkatimi çekti. fakat a b d kısmı kafamı karıştırdı.

ayrıca oyak çimentoların tek çatı altında birleşmesi sizce isim olarak tüm hisselerin birleşmesi şeklinde olabilir mi

Alıntı Originally Posted by mf2hd Yazıyı Oku
    sacrosanct üstadım Kardemirler dikkatimi çekti. fakat a b d kısmı kafamı karıştırdı.

ayrıca oyak çimentoların tek çatı altında birleşmesi sizce isim olarak tüm hisselerin birleşmesi şeklinde olabilir mi
    Kardemir b ve d tercih ederim ben. Uzun vadeleri iyi.

Isim olarak birlesmezler bence.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Adana benimlen bir kahveye var mısın der

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Benim kriterim zengin varlıklı kasasında parası bol , ya da gayrimenkul veya duran varlığı zengin

Sektöründe söz sahibi

Satılsa katma değeri yüksek

Beklentisi bol olan şirketler

5 yıldır

Alarko grubundayım

Alcar algyo Alarko ...

Diğer kağıtlarım endekse göre işlem yaptığım

Garanti eczacı ilaç Soda Tüpraş doas

Diğer kağıtlar ise

Önemsiz portföyün yüzde 10 ü..

6. Sacrosant hocam lidfa 30 milyon sermaye 22 milyon kar vede sürekli karlı ve büyüyor.iyide temettü hissesi. Sizin ilgi alanınıza orta uzun vade girer mi,neden?

7. Abi çelebi 40 aslan 42 geçerse dedin fenere de bu fiyat söylesen yardımcı olsan satmayı bilmek lazım hızlı hareket edio fener satamazsam elimde kalır

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Sasayi koymazdim.

Cunku zaten 1 den 4.70 lere gitti uzun vadede gidecegi yolu katetti bence.

3 5 yil vadede kazandirmayabilir. Kazandirsa bile sinirli olabilir.

Hektas olabilir ama onuda burdan alanlar seneye marta kadar bu fiyatlarda gezebilir.

Aselsanda keza oyle.

Benim yatirim anlayisima gore iyi hisseleri diplerden uygun fiyatlarda alarak uzun vadeli yatirim yapilir.

Mesela aselsan cok guzel bilancosu geldiginden endeks batiyorken 9.80 de alacaktiniz uzun vade icin.

Petkim keza oyle 3.50 lerden.

Sasayi 2 lerden.

Kareli 1.80 lerdeyken.

Mesela sizin bu saydiklarinizdan gerel fmizp boluc bunlar digerlerine gore primsiz bunlari digerlerine gore uzun vadeli almak daha mantikli geliyor bana su anki konjukture bakacak olursam.

Hektasi burada paylasmistim mart sonu fiyat 3.50 di tam orta vadeli alim yeriydi. O zamanda endeks 90 bindi ama hektas 4.40 a geldi.

Ben suan uzun vadeli portfoy yapacak olsam. 3/1 ini prim yapmis daha yapacaklar olanlara mesela petkim gibi.

3/1 ini grafik ve endeksin yukselisine ayak uydurmamis olanlari secerdim. Mesela mrdin fmizp pnsut gibi.

Diger 3/1 kisminada tanidiginiz bildiginiz hisseleri koyabilirsiniz.
    Hocam aslında soruyu sorarken daha çok neyi almak istemedikleri hisseyi bulmaya çalışıyorum ama bu demek değil ki dmish yada ihlas grubu kağıtları gibi ne idugu belirsiz kağıtları listelemelerini istiyorum amacım bir değeri olup fiyat olarak degerlenmemis hisseleri bulmak altın misali çamurdan almak istiyorum.sizin ve benim okuduğum kitap karşıt yatırımda şöyle birşey yazıyordu "onları olmadıkları yerde vur" yani kimsenin içinde olmadığı yada şimdilik olmadığı hisseleri almak niyetim.yoksa bir ASELSAN i reddetmek güneşi reddetmektir fakat ben içinde degilim.

düşüncelere kurşun işlemez.

Sayfa 257/1200 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •