Sayfa 59/1001 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 465 - 472 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Arkadaslar sorum olacaktı. 2 aydır ppf var elimde ve aynen duruyor. satıp tekrar alırsam stopaj nedeniyle ayni miktarda alamayacağım. Hatam varsa düzeltin.. Şimdi neden böyle birsey gerekli olabilir? Yarın yattiginiz yerden kazanıyorsunuz stopaj 15 olsun derlerse ve realize etmedigimiz icin ve her ne kadar kanunlarin geriye yürümemesi gerekse de sorun olabilir mi diye dusunuyorum. Brut geliri realize mi etsek iyi olur..Ne dersiniz? Vadeli döviz hesabi olanlardan birisi bankanin stopaji hesap artış öncesi bile açılsa yeni orandan kestigini söylemişti aklıma geldi ve killandim..bende eski oran uygulamamışlardı bu arada.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eğer 100 K'lık fon portföyünüz olsaydı iki ayda ortalama getiriyle 4000 TL falan getirisi olmuştur. Bu durumda satarsanız 400 TL stopaj kesilecek kazancınızdan. Tekrar almak istediğinizde yani 400 TL'lık fon getirisinden mahrum olacaksınız. Siz stopaj artabilir mi acaba geriye dönük işletirlermi diye şeyler düşünüyorsunuz ve bu durum sizi rahatsız ediyor. Satıp tekrar almak sizi rahatlatacaksa ve stopaj değişmedi keşke satmasaydım demiyeceksiniz ona göre karar verebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Adet belirterek girdiyseniz marj %20 ise evet 120K olması gerekir hesabınızda. Fakat tutar belirttiyseniz emirinizde 100 K olması yeterli. Tutara karşılık gelen adet alınır. Alıştan kalan bakiye iade edilir.
    Tutar olarak girdim ama gene de altta böyle bir uyarı vardı.
    Dediğiniz gibi olması daha mantıklı
    Neyse yarın anlarız bakalım

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hocam emiri verdik ne zaman alacak acaba bende 19 nisan yazıyor neden 2 gün geç alıyor acaba sabah erken verdim birde

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    İzahnamede belirtmişler bu durumu TEFAS üzerinden gerçekleştirilecek işlemlerde tutar olarak verilen talimatlarda da %20 marj varmış. Eşleşme tutarın %20 marjı düşülerek oluyor fakat nihai katılma payı adedi fiyat belirlendikten sonra hesaplanıyormuş bu fon için. Fon varsa tutarın tamamına fon alınır büyük bir ihtimalle.

5. Vakıfta var bu durum.. Amaç ppf almayın bedavadan mevduatınızı günlük yüzde 2 den işletsinler
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

6.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Dün benim 671 liralık ıst alımımı iade etmişler.. Alternatif Anadolu bank da böyle sıkıntı yaşamadım
    Dün bende Vakıftam yaptığım 3355 liralık alımın 671lirasının iade edildiğini belirtmiştim
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

7.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Dün bende Vakıftam yaptığım 3355 liralık alımın 671lirasının iade edildiğini belirtmiştim
    Bankayla alakalı bir durum değildir banka TEFAS üzerinden iletiyor emrinizi. Bu durum fonla alakalıdır büyük bir ihtimalle eğer yeterince fon yoksa kalanı iptal et şeklinde emir verdiyseniz gerçekleşmeyen kısmın parası iade edilmiştir. IST'de valörde yok.

8. Anl 5,101581
    FIL 0,049156

Sayfa 59/1001 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •