Sayfa 173/946 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Hele Bahçeli yi hiç tanımamış. Seçim konusunda Bahçeli yi tek geçerim.
    O da tokadı yedi..Siz hala yenen tokadı anlamadınız...25 senedir ilk kez tüm büyükşehirleri kaybettiler...

Ekonomi toparlamaları şart, yoksa gidiciler...!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    O da tokadı yedi..Siz hala yenen tokadı anlamadınız...25 senedir ilk kez tüm büyükşehirleri kaybettiler...

Dostum toparlamak isteyen kim ?

Reform reform dediler ne çıktı. 6 ay çalışıp bir reform hazırlanmış o da 6 aylığına geçerli asıl reforma sonra bakacağız diyorlar.
    Tasarruf dediklerinde uçak aldılar ama ilk bütçe kesintisini milli eğitimden yapıp diyanete para akıttılar , geçen hafta reform dediler arkasından saray inşaatı başladı.

Tamam hadi ben pis adamım. Gerçekten tasarruf yapmak istiyorlar, hangi kadroyla ? Şu seçim olayında konuşan adamların laflarına bak ,bu adamlarla mı yapılacak?

Hadi kadroyu da kurdun, gerçek bir reformu AKP yi destekleyen çıkar çevreleri isteyecek mi? Getir bakalım servete göre vergiyi, Sabancı seni desteklemeye devam edecek mi ? Tasarruf edecem diye inşaattan parayı kes bakalım ne olacak ?

Tamam hadi onu da yaptın; halk bu kadar bölünmüşKen herkesi kemer sıkmaya yahut her neyse işte ikna edebilir misin ?

Bla. .. Bla. ..Bla. ..

Olmaz mı olur ama Ecevit gibi koltuğundan vazgeçersen olur.

3.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Gram altın candır. Riski sıfır.
    Kazançta sıfır

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300

Bu seçimlerin asıl kaz***** Devlet Bahçeli 'dir.

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    bu uzun bir yarış, daha bitmedi. fed faiz indirdiği an altındaki parlamayı hep beraber göreceğiz...

fed faiz indirdiğinde milletin daha fazla harcayacağını ve enflasyonun yükseleceğini sanıyor. ama işler öyle olmayacak, millet parayı altına gömecek...
    Altın işi bitti yeni dönem yapay zeka ve kripto para dönemi dolar ise geçiş döneminin kralı. Altın değilde başka birşey stoklanabilir ama tüketim biterse sistemdeki çarklar nasıl dönecek tüketilmek zorunda yeyin

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bu seçimlerin asıl kaz***** Devlet Bahçeli 'dir.
    Off yaa...Bahçeli diye adam mı var ? akpnin stepnesi o...mhp ve bahçeli = akp...kaset vs bişeyler vardır işte...

Reisin pili bitti hocam, yanlış bi hamle yaparsa tamamen biter.. Tüm büyükşehirleri kaybetmiş, tokatı yemiş..Once güc toplaması lazım.
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Hele Bahçeli yi hiç tanımamış. Seçim konusunda Bahçeli yi tek geçerim.
    önce bahçeli ile bozuşacak
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Off yaa...Bahçeli diye adam mı var ? akpnin stepnesi o...mhp ve bahçeli = akp...kaset vs bişeyler vardır işte...
    Şuan Türkiye de Bahçeli kimi isterse onu başkan yapar . Bahçeli yoksa başkanlık da yok . Erdoğan, Bahçeli' ye ne kadar muhtaç olduğunu Gezi ' de anladı.

Yanlış anlama Bahçeli 'yi sevdiğimden söylemiyorum bunları.

Sayfa 173/946 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •