Sayfa 259/1200 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku
    Bir soru.

Eğer 100 bin TL niz olsaydı 10 adet hisse alacak olsaydınız 10 adet en az 3 yıllık bir yatırım için hangilerini alır ve hangilerini almazdiniz.

1x
    2xx
    3xxx olumlular

1x
    2xx
    3xxx olumsuzlar.

Teşekkürler.

düşüncelere kurşun işlemez.
    merhaba,

tarihi zirvesinde olan endeksi göz önüne alınca,
    endekse ayak uyduramayan ya da kendi tarihsel ortalamalarının altında kalan hisseler belki bu süreçte daha iyi performans gösterebilir diye düşünüyorum

1-CLEBI
    2-HLGYO
    3-KRDMD
    4-ALBRK
    5-PGSUS
    6-TAVHL
    7-BAGFS
    8-PNSUT
    9-NUHCM

saygılar...

şahsi düşünceler olup yatırım tavsiyesi içermemektedir.

2. Kozaa maden hakkında yorum yapabilir misiniz

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku
    Bir soru.

Eğer 100 bin TL niz olsaydı 10 adet hisse alacak olsaydınız 10 adet en az 3 yıllık bir yatırım için hangilerini alır ve hangilerini almazdiniz.

1x
    2xx
    3xxx olumlular

1x
    2xx
    3xxx olumsuzlar.

Teşekkürler.

1- ASELSAN ; Sacro bile doydu diyor ancak bu kağıtta doyum yok.Arada yataya sarar veya hafif realizasyona gider..kapılarını kapatsa Önümüzdeki 5 yıl elindeki siparişleri ancak bitirir ki hergün yeni bir proje ve yeni pazarlarla ortaya çıkıyor. Avrupa'da böyle iki şirket var biri Airbus diğeri ASELSAN ..

2- OTOKAR ; Tawazun ve Altay ihaleleri toplamı 2 milyar dolar civarı. Mevcut işlerinden yıllık net karı 70 milyon tl olan şirket ilave zırhlı araç çeşitleriyle yeni bonuslar toplamaya devam edecek..Önümüzdeki 5 yılı dolu..Şirket yeni bir klasmana çıkıyor. Altay'ın ihracaatı gerçekleşirse ihya eder..

3- ASELSAN

4- OTOKAR

5- ASELSAN

6- OTOKAR
    .....
    ....

İkiside kurumsal,yatırımcı dostu şirketler..Aldım verdim uğraşamam, alıp 3-4 yıl tüner sonra keyfime bakarım, dertsiz başım tuzsuz aşım diyorsan ,, benim tavsiyem budur..

İzleyip görelim....

4. Cusan sasa gibi çıkış yapabilir mi?
    Son düzenleme : Yorgun57; 01-05-2017 saat: 20:39.

5. Ama maliyet çok önemlidir..Aselsan iyi prim yaptı..Bu aralar biraz dinlenebilir..Otkar ağırbaşlı,inceden gidiyor..
    Ben olsam bu aralar Sacroyu izlerim..Bist önümüzdeki süreçte realizasyon yapar..
    Bu arada şirketleri ve gelişmeleri izler kademeli olarak alım yapardım..

6. Evet arkadaşlar yarın kısmet olursa portföye 1000 lot brisa ve 15000 Lot ilede dohol eklemeyi düşünüyorum.2001 model Fiesta model aracımı sattim.

7.  Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar yarın kısmet olursa portföye 1000 lot brisa ve 15000 Lot ilede dohol eklemeyi düşünüyorum.2001 model Fiesta model aracımı sattim.

Dostum iki saat pıt pıt yazdık,
    Bumudur? 😀😀😀
    Kazancın bol ve hayırlara vesile olsun

8. bugün borsa yokmuş bekliyom açılış fiyatı gelsin die ne gelen var ne giden ekran bozuldu sandım
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

Sayfa 259/1200 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •