Sayfa 973/1000 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Reuters Haber Ajansının iddiasına göre, İstanbul'da Birleşik Arap Emirlikleri adına çalışan 2 ajan yakalandı. Bu ikilinin Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili olduğu öne sürülüyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*tcmb anketi: Cari yıl sonu tüfe beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 15,64 iken, bu anket döneminde yüzde 16,23'e yükselmiştir

*tcmb anketi: 12 ay sonrası tüfe beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 15,24 iken, bu anket döneminde yüzde 15,38 olmuştur

*tcmb anketi: 2019 yıl sonu döviz kuru (abd doları/tl) beklentisi bir önceki anket döneminde 6,06 tl iken, bu anket döneminde 6,20 tl'ye yükselmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Reuters Haber Ajansının iddiasına göre, İstanbul'da Birleşik Arap Emirlikleri adına çalışan 2 ajan yakalandı. Bu ikilinin Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili olduğu öne sürülüyor.
    Araptan ajan olurmu yahu, Mısırlı veya Lübnanlı degillerse, totolarına "Ajan" bayragi asıp gezmislerdir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    https://www.beymen.com/p_dolcegabban...r_596775_10011

% 25 indirimle alabiliyoruz da benim ayak 42 numara , kim aldı la bunn 42 sini , hainler
    donlarada bak onlarda indirimli o ayakkabılara o donlar yakışır
    ayağında 9.000 tl lik ayakkabı giyenin
    götüne 10 tl lik don yakışmaz.
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
    -“Bu Araplar, cenk sanatını bilmez bir kavimdirler. Çölde çapulculuk yapmakla ordu hâlinde cenk etmeyi aynı şey sanırlar. Cenk sanatını bilen İspanyol kâfiri bile Türk leventlerine daima mağlup olagelmişken, hangi akılla bilinmez, bu Arap kabileleri olur olmaz yerde Türklerin karşısına çıkıp perişan olurlar. Zira onlarda insan canı gayetle değersizdir.

Kulluklarını bilip tedbir alacakları yerde, ‘her şey Allah’tandır’ deyip budalaca ölürler.”
    Barbaros Hayreddîn ...

Çorum´un Uğurludağ ilçesinde besicilik yapan Habib Bıdak, komşuları tarafından zehirlenerek öldürüldüğünü öne sürdüğü buzağıyı valiz içinde getirip, valilik binası önüne bıraktı. Buzağıya otopsi yapılmasını isteyen Bıdak, gözyaşları içinde, "Bu hayvana bunu yapanlar cezalandırılsın" dedi.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Araptan ajan olurmu yahu, Mısırlı veya Lübnanlı degillerse, totolarına "Ajan" bayragi asıp gezmislerdir.
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    -“Bu Araplar, cenk sanatını bilmez bir kavimdirler. Çölde çapulculuk yapmakla ordu hâlinde cenk etmeyi aynı şey sanırlar. Cenk sanatını bilen İspanyol kâfiri bile Türk leventlerine daima mağlup olagelmişken, hangi akılla bilinmez, bu Arap kabileleri olur olmaz yerde Türklerin karşısına çıkıp perişan olurlar. Zira onlarda insan canı gayetle değersizdir.

Kulluklarını bilip tedbir alacakları yerde, ‘her şey Allah’tandır’ deyip budalaca ölürler.â€
    Barbaros Hayreddîn ...
    çok doğru biir tespit....

bu nedenden dolayı boll çocuk yapar araplar....

kalan sağlar bizimdir hesabı...hiç bu çocukların eğitimi ne olacak,sağlıkl işleri ne olacak,,ne giyip ne içecekler..

dışarıda kar yağar bu bebeler ellerinde kuru bir ekmek,burunları akar,kısa kollu ile sokaklarda oynarlar..

bizimkileri biraz az giydir..hemen hasta hasta olurlar
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    -�Bu Araplar, cenk sanatını bilmez bir kavimdirler. Çölde çapulculuk yapmakla ordu hâlinde cenk etmeyi aynı şey sanırlar. Cenk sanatını bilen İspanyol kâfiri bile Türk leventlerine daima mağlup olagelmişken, hangi akılla bilinmez, bu Arap kabileleri olur olmaz yerde Türklerin karşısına çıkıp perişan olurlar. Zira onlarda insan canı gayetle değersizdir.

Kulluklarını bilip tedbir alacakları yerde, �her şey Allah�tandır� deyip budalaca ölürler.�
    Barbaros Hayreddîn ...
    Endülüs....
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Sayfa 973/1000 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •