DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kahvaltimi edeyim de, tekrar zibarmaya çalışayım...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Son düzenleme : uzay44; 20-04-2019 saat: 13:37.
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
İstanbul Havalimanındaki Taxi sürelerinin uzun olması ile ilgili açıklama yapan İGA CEO'su Kadri Samsunlu: ''Faaliyette olan iki pisti terminalin batı tarafına yaptık. Biri doğu diğeri de batıda olsa daha iyi olabilirdi.'' diyerek hatayı kabul etmiş. Böyle büyük projede hata olmaz.
https://twitter.com/alphanmanas/stat...35734011174913
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sınırımızda yaşanan saldırıda şehit düşen askerlerimiz ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mersin'de 10 liralık banknotların belirli parçalarını kullanarak hazırladıkları sahte 200 liraları ATM'lere yatırıp bankaları dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Emniyet çıkışı yakalanan şüphelinin biri , "Kolay değil ha, 3 yılımızı verdik. Enflasyonu düşürecektik bırakmadınız" demesi ise dikkat çekti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri