Sn. Dudu üstadım,1 çeyrek 2 çeyrek 1 yıl 2 yıl ,ne kadar sürerse o kadar ,eninde sonunda, bu şirket, ihracatını iç pazara verdiğinin 3 -4 katı kadar yapacak, mesele buna inanıp inanmama meselesidir .Ben buna gönülden inanıyorum , o yüzden burdayım ,bu kağıttayım yani,(sizinde inandığınızı biliyorum) olmaya da devam edeceğim IŞB de 9 yıl bekledim,Allah ömür verirse( bu kağıda gireli ne oldu şurada 2 yıl henüz, yeniyiz yani burada )burdayım sonuna kadar..Syg...
Saklama dağılımındaki bu İŞ yazan ,sanırım İŞ yatırımdan alış yapan yatırımcılarındır, çoktur azdır bilemeyiz yani tek kişininmi çok kişininmi KY mi BY mi o bilgi yok .fakat bu TİŞBANKASIAŞ DE OLAN 400000 LOT KİMİNDİR bankanın kendisine mi ait, nedir yani bunlar,ne zaman alınmış bildiğim kadarıyla sadece pramitte toplu lot vardı , bunlar onuda geçmiş ,bilgisi olan varsa, aydınlatırsa çok sevinirim.. Syg...
Aşagıya da olabilir))🤣İşbankadındaki mal şirketin asıl sahibinidir. Kemiktir.Ana İşyatırımdaki 184 bin lot mal benim gibi 8-18 Tl arası maliyetli yatırımcıların, yani kemik degil heran satısa gelebilir. Onceleri 42-44 üstünde satış iyi gibiydi. Usd nin yukselmiş olması bu rakamı 52-54 TL. Ye taşıdı, A1 yada başkası mal almak istiyorsa buraya alış girmesi gerekir.biz iki yatırımcıda ( kardeş) 56700 lot var. Almak istiyorsa gelsin.Şuda varki ; Piramid de kemik degil, Maliyeti 7 TL, İşte Meydan
Olan oldu.
Takmayin fazla kafaniza.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri