Sn. Dudu üstadým,1 çeyrek 2 çeyrek 1 yýl 2 yýl ,ne kadar sürerse o kadar ,eninde sonunda, bu þirket, ihracatýný iç pazara verdiðinin 3 -4 katý kadar yapacak, mesele buna inanýp inanmama meselesidir .Ben buna gönülden inanýyorum , o yüzden burdayým ,bu kaðýttayým yani,(sizinde inandýðýnýzý biliyorum) olmaya da devam edeceðim IÞB de 9 yýl bekledim,Allah ömür verirse( bu kaðýda gireli ne oldu þurada 2 yýl henüz, yeniyiz yani burada )burdayým sonuna kadar..Syg...
Saklama daðýlýmýndaki bu ÝÞ yazan ,sanýrým ÝÞ yatýrýmdan alýþ yapan yatýrýmcýlarýndýr, çoktur azdýr bilemeyiz yani tek kiþininmi çok kiþininmi KY mi BY mi o bilgi yok .fakat bu TÝÞBANKASIAÞ DE OLAN 400000 LOT KÝMÝNDÝR bankanýn kendisine mi ait, nedir yani bunlar,ne zaman alýnmýþ bildiðim kadarýyla sadece pramitte toplu lot vardý , bunlar onuda geçmiþ ,bilgisi olan varsa, aydýnlatýrsa çok sevinirim.. Syg...
Aþagýya da olabilir))🤣Ýþbankadýndaki mal þirketin asýl sahibinidir. Kemiktir.Ana Ýþyatýrýmdaki 184 bin lot mal benim gibi 8-18 Tl arasý maliyetli yatýrýmcýlarýn, yani kemik degil heran satýsa gelebilir. Onceleri 42-44 üstünde satýþ iyi gibiydi. Usd nin yukselmiþ olmasý bu rakamý 52-54 TL. Ye taþýdý, A1 yada baþkasý mal almak istiyorsa buraya alýþ girmesi gerekir.biz iki yatýrýmcýda ( kardeþ) 56700 lot var. Almak istiyorsa gelsin.Þuda varki ; Piramid de kemik degil, Maliyeti 7 TL, Ýþte Meydan
Olan oldu.
Takmayin fazla kafaniza.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri