Sayfa 89/1001 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 705 - 712 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Alternatif Valörlü Fon Alınca %20 Repo Yapıyor.
    Ppf lerde alternatifte her şey anlık... Ben Bi sıkıntı yaşamadım.. Vakıfta Bi türlü elimdeki para kadar fon alamadım.. Daha da Vakıfa fon konusunda bulaşmam
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Vakıfta ilk aldığımda yüzde 20si gelmedi... Ayrıca satışınız 2 den sonra hesaba geçiyor...alternatif bank ta böyle Bi sıkıntı yok..vakıf para satamayınca her yerden çarpmaya çalışıyor.. Kamu bankalarından uzak durun..
    alternatifte hesap kısıt ayarları nasıl. eft havale , swift kısıtı koyabiliyor muyuz ? teb ' de tl için hesap kısıtı koyabiliyordum ama swift hesabına transfer ksııtı koyamıyordum onun için iş bankasına geçmiştim... güvenlik de önemli ...
    eni
    iş bankasının benim için tek dezavantajı valörlü fon alımı için bloke olan parayı PPF de değerlendirmemesi , repoya atıyor parayı ve oranı çok düşük en son % 7 idi... % 20 nerde % 7 nerde... yüksek meblağda fark .ok oluyor....
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

3.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Ppf lerde alternatifte her şey anlık... Ben Bi sıkıntı yaşamadım.. Vakıfta Bi türlü elimdeki para kadar fon alamadım.. Daha da Vakıfa fon konusunda bulaşmam
    Aldığınız Fonlar Hangileri Alternatif den ?
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Aldığınız Fonlar Hangileri Alternatif den ?
    Ist almıştım.. Burdaki arkadaşların uyarısı ile bugün file döndüm..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

5.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    alternatifte hesap kısıt ayarları nasıl. eft havale , swift kısıtı koyabiliyor muyuz ? teb ' de tl için hesap kısıtı koyabiliyordum ama swift hesabına transfer ksııtı koyamıyordum onun için iş bankasına geçmiştim... güvenlik de önemli ...
    Eft havale için kullanmıyorum.. Bence gidin Bi bankada konuşun

6.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    Limit Değişikliği Yapılıyor İnternet Şubeden.

7.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Ist almıştım.. Burdaki arkadaşların uyarısı ile bugün file döndüm..
    Söylemek İstediğinizi Anladım,Garantide Aynısını Yapıyor Saat 14:20 Ye Kadar Geçmiyor Hesaba,Alternatif Halkbank Üzerinden Alıyor Sanırım Fonu Hemen Geçiyor Hesaba.

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Söylemek İstediğinizi Anladım,Garantide Aynısını Yapıyor Saat 14:20 Ye Kadar Geçmiyor Hesaba,Alternatif Halkbank Üzerinden Alıyor Sanırım Fonu Hemen Geçiyor Hesaba.
    Bilmiyorum bence ticaret ahlakı.. Artık para satarak sömüremedikleri kitlenin parasını ucuza kaptırmamak için uyandığını gördüler.. Ve çalacak yer arıyorlar.. Küçük bankalar hala daha ahlaklı

Sayfa 89/1001 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •