Sayfa 572/1013 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Almanya, Avrupa Birliği'nden ekonomik olarak en çok faydalanan ülke. Diğer taraftan Fransa ekonomisi birlikten zarar görüyor. Daha ne kadar bu duruma katlanırlar soru işareti.

Diğer yandan ABD 20 senedir makina, otomobil gibi sektörlerde dokülüyordu. Son 5 senedir toparlanma sürecindeler ve bence önümüzdeki senelerde bu sektörlerde tekrar lider olacaklar. Mesela otomotivde GM, Tesla, Ford felaket atılımlar yaptılar.

Sürdürülebilir refah , yüksek teknoloji üretim ve bunların satışından gelir. Enerji kaynak zenginliği de refah getirir elbette ancak sürdürülebilirliği, kaynak miktarı ile doğru orantılıdır.
    Çok değil 40-50 sene önce Güney Kore ile aynı kategoride iken şu an ki farka bak. Ve sürekli aleyhimize de artıyor.
    Şu, betona yapılan teşvik ve yatırımın yarısı Türk sanayisine yapılsa, kalıcı ekonomik refah , betona dayalı refaha tur bindirir. Bu topik de anlamını yitirmiş olurdu.

Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Fransa Cumhurbaşkanı adayı Macron: Avrupa Birliği reform yapmazsa 'Frexit' gelir

Fransa'da önümüzdeki Pazar günü ikinci ve nihai turu yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin favorisi Emmanuel Macron AB'nin kendisini yenilemesi gerektiğini, aksi halde kısa sürede 'Frexit' ihtimaliyle yüz yüze gelebileceğini söyledi.

"Ben Avrupa yanlısıyım ve bu seçim kampanyasında Avrupa fikrini ve Avrupa politikalarını savundum çünkü bunun Fransız halkı ve ülkemizin küreselleşme içindeki yeri bakımından önemli olduğuna inanıyorum" diyen Macron buna karşılık halkın AB'nin içinde bulunduğu işlevsizlik durumuna öfkeli olduğunu ve sabrını yitirdiğini söyledi.
    http://www.bbc.com/turkce/haberler-d...alflow_twitter

Buyur buradan yak!
    Fransa adına üzüldüm. Kurucusu olduğu birlikten çıkmayı düşünmek bile en hafif tabiri ile beceriksizlik. Senin o birliği yönlendirmen gerekirken yenilgiyi kabul edip çekilmek istiyorsun.

"Topluluk'un başlangıçtaki hedefi tek pazar ve gümrük birliği de dâhil olmak üzere altı kurucu üyesi Batı Almanya, Belçika, Fransa, Hollanda, İtalya ve Lüksemburg'u ekonomik açıdan bütünleştirmekti."

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    O egeli ben değilim

4. Dolar 50 kuruş olacak.
    Mazot bedava.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Sürdürülebilir refah , yüksek teknoloji üretim ve bunların satışından gelir. Enerji kaynak zenginliği de refah getirir elbette ancak sürdürülebilirliği, kaynak miktarı ile doğru orantılıdır.
    Çok değil 40-50 sene önce Güney Kore ile aynı kategoride iken şu an ki farka bak. Ve sürekli aleyhimize de artıyor.
    Şu, betona yapılan teşvik ve yatırımın yarısı Türk sanayisine yapılsa, kalıcı ekonomik refah , betona dayalı refaha tur bindirir. Bu topik de anlamını yitirmiş olurdu.
    Ülkeyi yönetenlerin mantalitesi ; Dünya' da MEKAN, Ahret' te İMAN felsefesi ile doldurulmuş olmanın neticeleridir..
    Dünya'nın gelişmişlik hızından ayışmak, geleceği okuyamamak, ayak uyduramamak,
    Küresel sermayenin figüranı olup, Başrol oyuncusu havasında olduğunu sanarak,
    Etrafındakilere figüran roller dağıtıp, pembe diziler serisi ile halkı mutlu (!) etmek..

6. Dolar yine feci sopa yiyor.
    Uyarilarimizi dinlemeyip goygoy yapanlar 10 yillikci fedciler hem buyuk zararda hem millete zarar verdiler.
    Biri dusecek dediginde oyle sinirlenip insanlara saldirmak demek ki neymis....
    Yanlismis..piyasa ogretir.

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Dolar yine feci sopa yiyor.
    Uyarilarimizi dinlemeyip goygoy yapanlar 10 yillikci fedciler hem buyuk zararda hem millete zarar verdiler.
    Biri dusecek dediginde oyle sinirlenip insanlara saldirmak demek ki neymis....
    Yanlismis..piyasa ogretir.
    Kardeş düşer de çıkar da dolar bu.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

8. Dolar 50 kuruş olacak.
    Mazot da bedava.
    Rakıya da siz bir el atıverin.

Sayfa 572/1013 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •