Sayfa 571/1013 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Yukaridaki grafige bakipta hala Amerikan ekonomisi coh eyi diyenler varsa gitsinler kendilerine bir psikolog bulsunlar. Psikolog gitsin beyinlerini temizlesin.

Batmamak icin havadan elektronik para uretiyorlar. Cark donmuyor. 3. dunya ulkelerindeki zavalli insanlarin beyinlerini yikayip onlara parasal genisleme jargon adi altinda gunu gecistirmek kolay ama nereye kadar?

Tuvalet kagidina yatirim yapanlar acinacak insanlardir
    Ahmetg,

İşsiz kaldım. Mühendisim. Sizin oralarda tuvalet temizliği için elemen arıyorlar mı? S. S. Gelirim.

2. Yakında yaşanacak türbülansa hazırlık için tuvalet kağıdına ihtiyaç var.

Borsa Stratejisi:

Yakında tüm dünyada AMERİKAN DOLARI bulmak zorlaşacak.

#USDTRY #DOLAR da da bu rakamları zor görürsünüz bir daha.

3. Fransa Cumhurbaşkanı adayı Macron: Avrupa Birliği reform yapmazsa 'Frexit' gelir

Fransa'da önümüzdeki Pazar günü ikinci ve nihai turu yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin favorisi Emmanuel Macron AB'nin kendisini yenilemesi gerektiğini, aksi halde kısa sürede 'Frexit' ihtimaliyle yüz yüze gelebileceğini söyledi.

"Ben Avrupa yanlısıyım ve bu seçim kampanyasında Avrupa fikrini ve Avrupa politikalarını savundum çünkü bunun Fransız halkı ve ülkemizin küreselleşme içindeki yeri bakımından önemli olduğuna inanıyorum" diyen Macron buna karşılık halkın AB'nin içinde bulunduğu işlevsizlik durumuna öfkeli olduğunu ve sabrını yitirdiğini söyledi.
    http://www.bbc.com/turkce/haberler-d...alflow_twitter

Buyur buradan yak!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

4.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Fransa Cumhurbaşkanı adayı Macron: Avrupa Birliği reform yapmazsa 'Frexit' gelir

Fransa'da önümüzdeki Pazar günü ikinci ve nihai turu yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin favorisi Emmanuel Macron AB'nin kendisini yenilemesi gerektiğini, aksi halde kısa sürede 'Frexit' ihtimaliyle yüz yüze gelebileceğini söyledi.

"Ben Avrupa yanlısıyım ve bu seçim kampanyasında Avrupa fikrini ve Avrupa politikalarını savundum çünkü bunun Fransız halkı ve ülkemizin küreselleşme içindeki yeri bakımından önemli olduğuna inanıyorum" diyen Macron buna karşılık halkın AB'nin içinde bulunduğu işlevsizlik durumuna öfkeli olduğunu ve sabrını yitirdiğini söyledi.
    http://www.bbc.com/turkce/haberler-d...alflow_twitter

Buyur buradan yak!

ALMANYA ÇALIŞIYOR, KAZANIYOR; DİĞERLERİ HAZIRDAN YİYİP BORÇLANMAYA DEVAM.

NEREYE KADAR?

5. Almanya tembel tenekelere tekmeyi vurana kadar.

6.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    ALMANYA ÇALIŞIYOR, KAZANIYOR; DİĞERLERİ HAZIRDAN YİYİP BORÇLANMAYA DEVAM.

NEREYE KADAR?

Bu Macron bana truva atı gibi geliyor! geçmişi çok karanlık...
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Almanya tembel tenekelere tekmeyi vurana kadar.

hayatta vuramaz
    o zaman Euro zone coker

Euro cokerse herkes coker avrupada

8. aslında Almanya EU dan çıkma kararı alsa, ilk ben çıkıyorum dese, bu fıransızlar ekmek yerine pasta yeneye başlarlar
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

Sayfa 571/1013 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •