Sayfa 131/495 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

Twitter dan birisi bana bugün tahtayı harekete geçirdim hedef isbtr gibi Yüksekler vs sakat bu adamlar gidecekse yonga gibi sermaye artırımı vs bir haber ile olsun

LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Arttı ama sebep ne spekülasyon mu manipülasyon mu?
    Onu bilemem hocam,,,onlar bilir.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Önceden de böyle miydi

Cimpor,Votorantime sattı.Cimpor un önemli bir bölümünü de geçen aylarda Oyak almıştı.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Onu bilemem hocam,,,onlar bilir.
    Öyle tabi teknik on numara ama tahtayı götürmeye para ister Allah cümlemizin yardımcısı olsun

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Cimpor,Votorantime sattı.
    satinca çağrı olmadı mı

satinca çağrı olmadı mı
    Tam geçmişini önceki sayfalarda yazdım ama,şimdi teferruatlı bir şekilde hatırlayamıyorum,ama çağrı olmuş,,bende burada 6-7 ay kadar bekliyorum.

Tam geçmişini önceki sayfalarda yazdım ama,şimdi teferruatlı bir şekilde hatırlayamıyorum,ama çağrı olmuş,,bende burada 6-7 ay kadar bekliyorum.
    İnşallah bu da gider 5 yıldır borsadayım isbtr 1000 TL iken işlem bile olmazdı hep derdim bu nedir ya alan kim satan kim alınır mı şimdi istesen de almak imkansız

Bu işbir niye gitmiyor şaka gibi

Sayfa 131/495 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •