Sayfa 96/1001 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 761 - 768 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

  1.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Burada sık sık FIL kısaltmasını okuyunca biraz araştırdım. Ben bu konularda oldukça bilgisizim, yavaş yavaş öğreneceğim. Şimdi, FIL Fibabank'a ait ve bu ppf, banka güvencesinde sanırım.

    Acaba Fibabank güvenilir mi? Bunun nasıl öğrenebiliriz veya "sermaye rasyosu" denen kavram ( yeni öğrendim) fibabank için kaçtır? Yani daha açık olmak gerekir ise bankanın bu ortamda batma olasılığı olasılığı mı?
    Fonlar hakkında spk'nın bilgilendirici sayfasını okursanız. Birçok sorunuza cevap alabileceksiniz.
    - Mal Varlığının Korunması
    Fon tüzel kişilik sahibi olmamakla beraber fonun mal varlığı kurucudan ayrıdır. Ayrıca Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca, fon malvarlığı rehnedilemez, teminat gösterilemez ve üçüncü kişiler tarafından haczedilemez. Yani fon malvarlığının korunması kanun ile güvence altına alınmıştır.
    http://www.spk.gov.tr/Sayfa/AltSayfa/253

  2. Aradığım cevap, teşekkürler.

  3.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    5 tl mkk ücreti her aracı kurumdan , banka yatırım hesabından ayrı ayrı mı alınıyor
    Evet her hesap için ayrı ayrı diye biliyorum. Fakat bu ücretleri yansıtan kurumda var yansıtmayan kurumda var sanırım. Sabit ücret için örnek vermek gerekirse İşbankası 3 ayda bir yatırım hesabı saklama ücreti alıyor portföy büyüklüğüne göre değişen tutarda. MKK ücret kesintilerini görmedim mesala İşbankası hesabımda. Fon alımı yaptığım iki aracı kurumda böyle bir uygulama yoktu. Hisse alım satımda MKK takas ücreti şekliyle ücret gördüm ama fon alım satımda herhangi bir kesinti görmedim.

  4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    İlk sizden duydum. Tav Pass'ı cepteteb'ten kullanmıştım sıra beklemeden geçiş güzeldi.
    https://www.mkk.com.tr/tr/content/Ha...syonu-Lansmani
    http://www.tknlj.com/turk-telekom-hi...osyon-veriyor/

  5. Arkadaşlar merhaba alternatif bank'tan anl fonu alsam bi kesinti filan oluyor mu? Bilgisi olan var mı?

  6.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba alternatif bank'tan anl fonu alsam bi kesinti filan oluyor mu? Bilgisi olan var mı?
    Yatırım Ekstre Tercihini Şubeden Mail Yaptırın, Onun Dışında Bir Ücret Şuan Kesilmedi.

  7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Yatırım Ekstre Tercihini Şubeden Mail Yaptırın, Onun Dışında Bir Ücret Şuan Kesilmedi.
    Size bişey sormak istiyorum mesela bugün 10 bin yatırdık fona bugün anl mk 23.65 ya yarın 5.50 tl hesaba geçiyor doğru mu? Tşk

  8.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Size bişey sormak istiyorum mesela bugün 10 bin yatırdık fona bugün anl mk 23.65 ya yarın 5.50 tl hesaba geçiyor doğru mu? Tşk
    Hayır Örnek Fonun Fiyatı 1 TL Bugün Aldığında, Yarın 1,10 Oluyor Bunu Satıyorsun Kara Geçiyorsun, Her Gün Artıyor Artan Fiyata Göre Mk Buluyoruz.

Sayfa 96/1001 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •