Sayfa 350/946 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ulan TL lehine bir tane haber yok, bir tane söz söyleyen yok ama dolar hala 6 lira bile olamıyor. Şaka maka sağlam bi hoca okuyup üflüyor galiba yoksa pozitif birimlerle açıklanamaz bu .
    Sağlam hoca(!) üfler mi

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    CHP ve/veya muhalafet yöneticilere sesleniyorum burdan
    İktidardan uzak durun
    Milli mutabakat hükümeti falan filan aman haaa
    Akp 17 yıl sofrada tek başına yedi içti sefa sürdü,şimdi sofrayı beraber kaldıracak birilerini arıyor/arayabilir
    Aman aman haa DİKKAT!!!

AKP nin önünde 2 yol var
    1)Enflasyonla harbi mücadele,ekonomiyi soğutma; O zaman manşet işsizlik %20 olur ki en kral hükümeti bile yakar/yıkar bu oran
    2)Ekonomiyi canladırma,işsizliği azaltma
    a)Kendi imkanları ile ekonomiye para pompalama:Hem tulumbada su bitti,hem bütçe disiplininden taviz vermek olur,hem de ekonomiye pompalayacağınız para enflasyonu azdırır İşsizlik düşer gibi olur
    b)Dış Kaynak la ekonomiye para pompalama:IMF e gitmez/gidemez Reis...

Gördüğünüz gibi her iki tarafı b.klu değnek durumlarında iktidar....

CHP ve/veya muhalefet partileri aman dikkat
    Sorumluluk dan kaçıyormuş gibi görünmeden ne yapın edin iktidardan uzak durun
    Allem edip gullem edip 17 yılın faturasına, medyaları aracılığı ile algı yaratarak sizi ortak etmeye çalışacaklardır..
    Buna izin vermeyin
    17 yıldır çektiğimiz cefa dan daha fazla koyar bu bize
    Hakkımı helal etmem sizlere

(sizi kullanamazlarsa ya terörü,yada dış güçleri bahane etmeye devam edeceklerdir)

saygılar/başarılar
    Destekliyorum. +10

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ulan TL lehine bir tane haber yok, bir tane söz söyleyen yok ama dolar hala 6 lira bile olamıyor. Şaka maka sağlam bi hoca okuyup üflüyor galiba yoksa pozitif birimlerle açıklanamaz bu .
    6 lira BILE derken?

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Tl konvertibilitesi kalkıp sabit kur gelirse başka açıdan sonuçlar daha ağır olabilir..
    Konvertibleden vazgecilmesi mumkun olmaz bence ..oyle bir sey olurda dolari fiziki evde tutsan ne yazar..bunun dolar tasima yasaklanmasi demek .o zaman evde 50 bin dolar olsa ne olur ..nerede bozduracaksin .kacak gocek tanidik kuyumcu bulacaksin kime guveneceksin .dolar20 lira ne farkeder .bi sikayet etse dolar aldim su sahistan diye.yani cok zor..benim bildigim sabit kura geçilebilir çıpalı kur denen sistem vardi ..bir ara ulkemizde de uygulandi 2001 den once yada 94 ten once ..ama bunun icinde yeterli rezerv olmasi lazim tam bilemiyorum .hatta gazi ercel zamaniydi galiba kur cipasindan serbest kura gecildigi haberlerde cikinca dolar 4 saniyede tam yuzde yuz yapmisti.hatta yanlis hatirlamiyorsam canli yayindi ...erçel aciklama yapiyirdu su andan itibaren serbet kura gecildi dedi .hoop ekranda yuzde yuz artmisti .

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Konvertibleden vazgecilmesi mumkun olmaz bence ..oyle bir sey olurda dolari fiziki evde tutsan ne yazar..bunun dolar tasima yasaklanmasi demek .o zaman evde 50 bin dolar olsa ne olur ..nerede bozduracaksin .kacak gocek tanidik kuyumcu bulacaksin kime guveneceksin .dolar20 lira ne farkeder .bi sikayet etse dolar aldim su sahistan diye.yani cok zor..benim bildigim sabit kura geçilebilir çıpalı kur denen sistem vardi ..bir ara ulkemizde de uygulandi 2001 den once yada 94 ten once ..ama bunun icinde yeterli rezerv olmasi lazim tam bilemiyorum .hatta gazi ercel zamaniydi galiba kur cipasindan serbest kura gecildigi haberlerde cikinca dolar 4 saniyede tam yuzde yuz yapmisti.hatta yanlis hatirlamiyorsam canli yayindi ...erçel aciklama yapiyirdu su andan itibaren serbet kura gecildi dedi .hoop ekranda yuzde yuz artmisti .
    Hatırladığınızdan fazlası da var.

Merkez Bankası Başkanı Erçel serbest kura geçişi açıklamazdan 2-3 önce elindeki tüm TL'yi dolara çevirmişti. Görevi kötüye kullanma suçundan mahkum oldu, cezası paraya çevridiği için hapisten zar zor yatmaktan kurtuldu.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    6 lira BILE derken?

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    E dostum , bi uzaylıların işgaline uğramadığımız kaldı, olumlu hiçbir şey yok .
    Tamam dolar 1 lira olsa iyi ama şuan doların yüksek olması bence daha hayırlı. Bırak doğal seçilim işlesin. Hala 6 lira muhabbeti yapıyoruz. Çıkan yabancı ucuz ucuz alıp gitti / gidiyor.
    Yüksek faizle alıp ucuz ucuz verdik yabancılara , iç gündem için.

7. Can Ataklı :

Bahçeli'nin pazartesi günü çok önemli bir açıklama yapacağı ve siyasetin gidişatının değişeceği söyleniyor.

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Can Ataklı :

Bahçeli'nin pazartesi günü çok önemli bir açıklama yapacağı ve siyasetin gidişatının değişeceği söyleniyor.
    Ne zaman konuşsa seçim oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 350/946 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •