Evet bonfile genelde tavada tereyaginda pisirilip ,soslarla falan iyi gidiyor ...lakin etlerin en kralı kuzu koldan tandirdir..trakya kuzusu olacak tabi balikesirde olur...lokantada dunya para alirlar ..haklilar cok firelidir..ama evde de firinda yapilanin aksine cok basit tarifi vardir .butun kuzu kolunu 4 e 5 e boldurup celik tencerenin icine koyun hic ellemeyin ne su ne bir sey katmadan kucuk ateste kisikta 2 saat sonra ...super tandir olur.
Rica Ederim Et Mühürleme Konusunda İlk Defa Yapacaksanız Videoyu İzleyin
https://youtu.be/JsXEggBaSyQ
https://youtu.be/vm6sfd4RcqU
Stopaj indirimi söylentileri dolaşıyor ortada, bu konuda sağlam bir duyumu olan varmı?
Adama zihinsel problem demişsin de sen de dilimizi pek iyi bilmiyorsun. -de -da eklerini ayırmayı bilmiyorsun
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri