Sayfa 275/992 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Cuma Teb'den aradılar. 2500 tl boşta, 22,50 marifetli hesap. Yetmez, güle güle dedim

Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
    normal Vadeli aşağıdaki reklamda 23 gözüküyor sitesi daha güncellememis .

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    PPF'ler artık mevduat faizlerinede endeksli olduğu için o dediğinizin gerçekleşmesi biraz zor. Daha önceki mevduat faizlerindeki 2 puanlık artış bir iki hafta gecikmelide olsa PPF'lerede yansıdı biliyorsunuz. Mevduat hesaplarına yapılacak stopaj indirimi belki PPF'ler ile mevduat arasındaki farkı azaltabilir.
    Bir diğeri de eğer mevduat faizlerinin tepe yaptığını öngörüyorsak uzun vadeli bağlamak. PPF'den bu şekilde ayrışabilir.
    24-26+stopaj tepe noktaları olabilir. Yaklaşık 20 günüm var.
    Bakalım neler olacak.
    22.5'di tepesi.
    Şimdiden TEB 23.5 veriyor.
    Burgan 24-24.5 verir kesin buna karşılık.
    ICBC ne verir, halk vakıf ne verir.
    Haftaya bu başlık bir nebze şenlenecek
    Düşüncem dolarda 6 üzere ataklar olacak gibi. Bu nedenle dizginlemek istiyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    marifetli hesap 23.50 yapmış hoşgeldini,100 baz artış yapmış.millet deli gibi dolara geçti şimdi çıkıp faiz artırıyorlar aferin size.faizler 26-27 olmadan mevcut koşullarda elimdeki dolarları bozmam,kim ne derse desin 1,5 sene içinde erken seçim olacağını düşünüyorum.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/
    En son belediye ile hükümetin farklı olduğu dönemde ne kadar süre sonra erken seçim olmuştu?
    1,5 sene oldukça iyimser geldi...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Bir diğeri de eğer mevduat faizlerinin tepe yaptığını öngörüyorsak uzun vadeli bağlamak. PPF'den bu şekilde ayrışabilir.
    24-26+stopaj tepe noktaları olabilir. Yaklaşık 20 günüm var.
    Bakalım neler olacak.
    22.5'di tepesi.
    Şimdiden TEB 23.5 veriyor.
    Burgan 24-24.5 verir kesin buna karşılık.
    ICBC ne verir, halk vakıf ne verir.
    Haftaya bu başlık bir nebze şenlenecek
    Düşüncem dolarda 6 üzere ataklar olacak gibi. Bu nedenle dizginlemek istiyorlar.
    Garantide tebde yapikredide denizde belki bu hafta olmasada onumuzdeki hafta 24 goruruz, ardindan artik beklentiler stopaj veya yuzde 27 olur

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Garantide tebde yapikredide denizde belki bu hafta olmasada onumuzdeki hafta 24 goruruz, ardindan artik beklentiler stopaj veya yuzde 27 olur
    Pasifbankın nzor bonosu ne olacak bakalım. Bu gidişle Ziraat bile onları geçecek.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Pasifbankın nzor bonosu ne olacak bakalım. Bu gidişle Ziraat bile onları geçecek.
    Adamlar bi ara çok feci oranlar verdi ama, haklarını yememek lazım [emoji4] para yatirirmiyim yatirmam o ayrı konu nekadar güçlü olsalarda.

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    normal Vadeli aşağıdaki reklamda 23 gözüküyor sitesi daha güncellememis .
    Bu banka kadar uyanık olanı yok. Kelime oyunu yaparak müşteriden parça koparmayı adet haline getirmişler. Hiç esnek değiller. Ben bunlara FRANSIZIM ! tabelada 23,5 yazar ama boşta 7500 tl. kalacağını içeriye küçük harflerle gizlerler.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu banka kadar uyanık olanı yok. Kelime oyunu yaparak müşteriden parça koparmayı adet haline getirmişler. Hiç esnek değiller. Ben bunlara FRANSIZIM ! tabelada 23,5 yazar ama boşta 7500 tl. kalacağını içeriye küçük harflerle gizlerler.
    Bana 30k limitlu bi bonus platinum kart ittiler aidatlarinida hemen aldilar iade etsinler diye uğraştım zor iade aldım bi kampanyalarıda yok çok toklar arap bankalarını geçtiler bu gidişle kapattircam kartı seneye bi damacana yuzde 50 indirimliydi bir arada spotify in vs yarısını iade ettiler başkada bir numaraları yok reklamındaki kızada uyuz oluyom zaten

Sayfa 275/992 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •