Sayfa 276/992 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Adamlar bi ara çok feci oranlar verdi ama, haklarını yememek lazım [emoji4] para yatirirmiyim yatirmam o ayrı konu nekadar güçlü olsalarda.
    Aktifbank geçen 3 yılda çok güzel getiriler ikram etti. Artık kredi alan olmadığı için, onlarda bono faizini yükseltmiyor ( para istemiyor ) olabilir. Zaten normal mevduatçılar bu bankayla pek çalışmıyorlar. Mevduat güvencesine tabi olmadığı için. hayat zaten başlıbaşına risk. Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu banka kadar uyanık olanı yok. Kelime oyunu yaparak müşteriden parça koparmayı adet haline getirmişler. Hiç esnek değiller. Ben bunlara FRANSIZIM ! tabelada 23,5 yazar ama boşta 7500 tl. kalacağını içeriye küçük harflerle gizlerler.
    Ben, maaş müşteriyim. Ayda 1000 tl. harcama sözüne yıllık 100 tl. bonus aldım. Hesap kesim tarihi her ayın 18 iken daha 5 . günü sms göndererek '' 1000 tl sözünüzü yerine getiremediniz, bu ay ekstrenizden 8,33 tl. kesilecektir '' diyorlar. Oysa mesaj hesap kesimden sonra atılmalı. İnsanları panikleterek harcamaya itiyorlar. Tüketici hakem heyeti marifetiyle bu bankadan son 2 yılda 250 tl. iade aldım. Hiç kimsede rızam dışında paramı bırakmam.

3. Reis başkanın Türkiye ittifakı söylemleri ,

sayın Mehmet Bahçeli derinden üzmüş...

Cumhur ittifakı var iken Türkiye ittifakı da ne oluyormuş demesi,
    önümüzdeki hafta hareketli geçeceğin gösteriyor...

Mehmet Bahçeli nin ittifakı tek taraflı bozacağı haberleri fısıltı olarak konuşulmakta...

Ayrıca Akp içersindeki küskünlerin parti kurup Akp nin vekil sayısını azaltması ileride nelere gebe kalınacağının göstergesi gibi...

Ben şimdi yabancı yatırımcıyım gelirmiyim....

ancak Londra borsalarından tefeci parasını yüksek faizle getirebilirsin....

2019 erken genel seçime gebe...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Mayıs sonunda 6 aylığın dönüşü var . En az 25 alırım bu durumda .marifetli 23.5 la başladı gerisi gelir .

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Mayıs sonunda 6 aylığın dönüşü var . En az 25 alırım bu durumda .marifetli 23.5 la başladı gerisi gelir .
    İcbc hsbc felan verir gibi 25-25.5

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Reis başkanın Türkiye ittifakı söylemleri ,

sayın Mehmet Bahçeli derinden üzmüş...

Cumhur ittifakı var iken Türkiye ittifakı da ne oluyormuş demesi,
    önümüzdeki hafta hareketli geçeceğin gösteriyor...

Mehmet Bahçeli nin ittifakı tek taraflı bozacağı haberleri fısıltı olarak konuşulmakta...

Ayrıca Akp içersindeki küskünlerin parti kurup Akp nin vekil sayısını azaltması ileride nelere gebe kalınacağının göstergesi gibi...

Ben şimdi yabancı yatırımcıyım gelirmiyim....

ancak Londra borsalarından tefeci parasını yüksek faizle getirebilirsin....

2019 erken genel seçime gebe...
    yabancı yatırımcı olsanız hangi ülkeye yatırım yaparsınız? Bizde $ları oraya yatıralım
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Bir diğeri de eğer mevduat faizlerinin tepe yaptığını öngörüyorsak uzun vadeli bağlamak. PPF'den bu şekilde ayrışabilir.
    24-26+stopaj tepe noktaları olabilir. Yaklaşık 20 günüm var.
    Bakalım neler olacak.
    22.5'di tepesi.
    Şimdiden TEB 23.5 veriyor.
    Burgan 24-24.5 verir kesin buna karşılık.
    ICBC ne verir, halk vakıf ne verir.
    Haftaya bu başlık bir nebze şenlenecek
    Düşüncem dolarda 6 üzere ataklar olacak gibi. Bu nedenle dizginlemek istiyorlar.
    Ayrıca PPF'lerde günlük MK karşılığı hesaplama yapılıyor. Mevduattaki bileşik faiz etkisi hesaba katılmıyor. 22.5 faizden her ay bağladığınız mevduatın getirisi bileşik faiz hesaba katıldığında yıllık 24.96 olur. Bu durumda mevduat daha avantajlıdır denebilir. PPF uzun süre tutulduğunda MK karşılığı getirmesi gereken oran artacağı için mevduat ve PPF dönüşümü yapmak daha mantıklı olacaktır. Doların ve faizin yükseldiği zamanlar şenlik eksik olmuyor zaten başlıkta

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Sahibinden sayfasına betoncunun tekine dolardayim fiyatın aşırı şişik yazdım o da paran kriz bitecek sonra paran sifirlansin yanına yaklasamazsin bu mülkün demiş

Sayfa 276/992 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •