Hocam bir yanimda dolar yerine grama gir diyor. Bu ilk gram deneyimim olur nasil bir etki yaparim bilemiyorum...
Yani ben kasadan çıkaracam satacam.
Sen çoktan dolara çakarsın.
Selamlar.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Damat fiyatlandı demişti seçim yenilenlenme ihtimali bakalım haftaya fiyatlarda göreceğiz yenilenme kararı çıkarsa.
Adam daha mazbata almadan anıtkabir de IBB Başkanı olarak imza attı(rıldı) Gece oylara çökemediler YSK AA nın müşterisi olmadığını açıklamak zorunda kaldı vs........Ben de bu duruma göre poz almışım....Bakalım ne olacak!!!!
Adam daha mazbata almadan anıtkabir de IBB Başkanı olarak imza attı(rıldı) Gece oylara çökemediler YSK AA nın müşterisi olmadığını açıklamak zorunda kaldı vs........Ben de bu duruma göre poz almışım....Bakalım ne olacak!!!!
Düşük bir ihtimal olarak görmeme rağmen hala ihtimal dâhilinde. Demek ki belediyeden neması kesilenler baskın çıkacak böyle bir karar alınırsa.
Düşük bir ihtimal olarak görmeme rağmen hala ihtimal dâhilinde. Demek ki belediyeden neması kesilenler baskın çıkacak böyle bir karar alınırsa.
Yalnız seçim yenilenirse akp biter bu seçim değilse c.başkanlığı seçiminde çok kötü hezimet alır göze almayacaklardır bu halde bile kaybedeceklerini düşünüyorlar c.başkanlığını
Yer İmleri