Sayfa 282/992 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu banka kadar uyanık olanı yok. Kelime oyunu yaparak müşteriden parça koparmayı adet haline getirmişler. Hiç esnek değiller. Ben bunlara FRANSIZIM ! tabelada 23,5 yazar ama boşta 7500 tl. kalacağını içeriye küçük harflerle gizlerler.
    Boşta pasif bakiye bırakma işini hangi bankaydı unuttum biri başlattı diğerleri ondan görüp öyle yapmaya başladı...

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Düşük bir ihtimal olarak görmeme rağmen hala ihtimal dâhilinde. Demek ki belediyeden neması kesilenler baskın çıkacak böyle bir karar alınırsa.
    Yenilense de şaşırmayacağım, yenilenmese de...
    Everything possible..

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Boşta pasif bakiye bırakma işini hangi bankaydı unuttum biri başlattı diğerleri ondan görüp öyle yapmaya başladı...
    Pasif bakiye ilk elma hesapta Garanti BBVA'da başladı 100 TL falandı o zamanlar

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Damat fiyatlandı demişti seçim yenilenlenme ihtimali bakalım haftaya fiyatlarda göreceğiz yenilenme kararı çıkarsa.
    Bence fiyatlanmadi iptal gelirse görücez asıl fiyatlamayi. Yavaş yavaş faiz baskısını kaldırmaları da hayra alamet değil.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bence fiyatlanmadi iptal gelirse görücez asıl fiyatlamayi.
    İptal değil de, İstanbul’da tüm oyların yeniden sayılması kararı çıkabilir mi acaba ?
    Binali Yıldırım bugün şöyle demiş;
    Sonucun ne olduğunun önemi yok. Seçimdir, kaz***** var, kaybedeni var ama İstanbul seçimleri bitti, tartışması bitmedi, bitecek gibi de gözükmüyor. Çünkü hakikaten 8 milyon 500 bin İstanbullunun oy kullandığı bir seçim ve sonuçlar birbirine çok yakın çıktı. Belki de tartışmanın kaynağı bu. Ancak tabii bir detay var. Biz şuna inanıyoruz. Eğer yeniden saymak mümkün olsaydı, seçimin sonucu mutlaka değişecekti. Sadece yüzde 10'un sayılmasıyla 15 bin kaybolan oyumuz ortaya çıktı. Ben kaybedilmiş bir seçimi kazanmak için uğraşacak bir insan değilim. Bu makamların daha fazlasını gördüm daha fazlasında sorumluluk aldım. Benim hassasiyetim, bizlere verilen oyların yerli yerine gidip gitmediğinden emin olmak. Bunun için çaba gösterdik.

Düşünün, birbirine eşit oy almış iki aday var. Oylar yüzde 10 kadar, 850 bin oy sayılıyor ve 15 bin oy bizim lehimize yeniden kazanılmış oluyor. Halbuki kaybeden de kazanan da aynı olması lazım. Eğer hata varsa, iptal oy varsa bunların eşit olarak değerlendirilmesi lazım. Bu bile başlı başına farkın 29 bin 500'den 13 bine iniyor olması sadece 850 bin sayılan oyda bunun gerçekleşmiş olması, 8,5 milyon oyun sayıldığında, basit bir kıyasla ne olacağını ortaya koyuyor. Dolayısıyla bu seçimle ilgili insanların kafasında hiç yok olmayacak bir soru işareti olmuştur. Bütün bunlar geride kaldı. Hukuki bir süreç Yüksek Seçim Kurulu'nda devam ediyor. Bize düşen onun sonucunu beklemek ve ondan sonra da herkes işine gücüne bakacak."

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bence fiyatlanmadi iptal gelirse görücez asıl fiyatlamayi. Yavaş yavaş faiz baskısını kaldırmaları da hayra alamet değil.
    Aslında kurulması gereken cümle şu olmalıydı faize baskı yapmaları hayra alamet değil. Yaşadık ve gördük böyle yapıldığında neler olduğunu. Yaşayıp göreceğimiz daha çok şey var.

7. Faizler kaça çıkar acaba

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 1 Mayıs ta StarBucks ta toplanıp devrimcilik ve sosyalizm hakkında konuşalım kahve içerken! :-)

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Starbucks da kahve içerken “Fatih Mehmet Maçoğlu” hakkında şöyle iyi böyle iyi diye konuşanların hastasıyım...

Aynı AHABER seyreden iktidar yalamaları gibi, Küreselcilerin kanalı FOX TV seyredenlerin de çoğunun içi boş...

NOT:

Starbucks’ın en fazla şubesi olduğu ülkeler listesi, 2018 yılının ikinci çeyreğindeki verilerden elde edilmiştir.

Sıra Ülkeler Şube sayısı
    1 Amerika Birleşik Devletleri 5,895
    2 Güney Kore 1,175
    3 Meksika 666
    4 Birleşik Krallık 638
    5 Tayvan 435
    6 Türkiye 417
    7 Kanada 399
    8 Filipinler 340
    9 Endonezya 329
    10 Malaysiya 258
    11 Hong Kong 186