Sayfa 46/466 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 361 - 368 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by nokta atışı Yazıyı Oku
    Ben devletin ve bizim kandırıldığını düşünüyorum. Bu yüzden tahmin etmiyorum.

Hepiniz adına bu şirketi ve yöneticilerini
    protesto ediyorum.

Bilgi amaçlı olup Yatırım amaçlı değildir.
    Genç arkadaşımız, protesto ediyorsun da ne yapıyorsun protesto amaçlı? Spk ya mı yazdın? Cimer e mi? Gelir idaresi başkanlığına mı? Ya da şirket önünde oturma eylemi mi yapacaksın?

Demem o ki, buradan gösterdiğin tepki oraya(şirkete) ses vermiyor, gerçekten bir protesto yapmak istiyorsan platformun sadece burası olmasın...
    Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Payrıt Yazıyı Oku
    Genç arkadaşımız, protesto ediyorsun da ne yapıyorsun protesto amaçlı? Spk ya mı yazdın? Cimer e mi? Gelir idaresi başkanlığına mı? Ya da şirket önünde oturma eylemi mi yapacaksın?

Demem o ki, buradan gösterdiğin tepki oraya(şirkete) ses vermiyor, gerçekten bir protesto yapmak istiyorsan platformun sadece burası olmasın...
    SPK'ya yazmak ya da Genel Kurulda şerh düşmek, bunlar işe yarayacak eylemlerdir. Hepimiz tepkimizi kollektif olarak gösterirsek, geçen sene nasıl yazdık Cimer'e sonrasında bilançoların birazcık eli yüzü toparladı ve artık vergi vermek zorunda kaldılar, aynı şekilde şeffaflaşmak zorunda da kalacaklar !
    Ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Stoklardan satışlar, seçimlerden dolayı kağıt talebinde artışlar, e ticaretin giderek artması, poşetlerin paralı olması (Bir çok mağaza artık kağıt kullanıyor), sebze ve meyvede kaliteli ambalajlama vb nedenlerden dolayı...

+50 Milyon TL (%5 +,-)

''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''

....Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir...

...Katolik Nikahlı Entrika...
    Abim inş ii açıklarlar bn teknik temel bilmyrm. bakmadan aldım ama kar etcek gbi duruyodu şirket. Aslnda ben bu poşet ysasından sora baktm bu kartn kağt yapan şirketlere en ucuzu buyduda ondan aldım ama fena çaktılar kafamıza. inş toplanır 50 mil kar etseler hrlde düşmez yani daha fzla

Şişman ablayı bekliyrz hasretle

4.  Alıntı Originally Posted by Payrıt Yazıyı Oku

Ben o üç yerede dilekçemi vereceğim. Lütfen herkes yazsın, yazanlarıda burada görmek istiyorum. Ben 1 numarayım. Maşa varken değilmi yani. Zaten iyi dilekçe yazarım. kurcalayalım bakalım belki dönerler. İyide gelse kar kötüde gelse göreceksiniz bu kağıt gitmez. Bizi uyutuyorlar. Çomak sokalım bakalım.

Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.

5. Devleti korumak benim dew görevim. illa cevap vereceklerdir. Bekliyorum. sıradakiler görmek istiyorum sizleri hadi

6. Kırmızı gömlek giyip gideceğim toplantıya ordayım beni görmek isteyen gelebilir. Temettümü isteyeceğim. 1500 TL.

7. Kafaya koyduğumu yaparım . Bu da böyle bilinsin.

8. İlk çeyrek için 50 milyon kâr beklentisinde olanlara şaşıyorum.2017/01.çeyrekte de 4.2, 2018/01.çeyrekte 11.6 milyon kâr açıklayan şirket olmaz ya hadi diyelim aynı büyüme yüzdesini yine tutturmuş olsun.%275 lik artış yüzdesi bu.Geçen yılın ilk çeyrek kârı olan 11.6 %275 le 31.9 milyon yapar.İkinci yıl da üzerine koyarak çeyrelik bazda %275 lik artışı korumak şu piyasa koşullarında muazzam bir yüzde olur ki tatlı hayallerimizin üst sınırı bu 31.9 milyon olmalıdır.Gelelim gerçek hayata.Bir defa mevsimsellik denilen bir kavram var.Geriye yönelik ilk çeyrekliklerin diğer çeyreklerle karşılaştırılması var, piyasa koşulları var.Benim buradaki iyi senaryom; geçen yılın ilk çeyreği olan 11.6 ve üstüdür.Buna her türlü olumlu bakarım.Hele ki 20 milyon üstü kâr gelirse tam da bilanço öncesi gelen anlamsız hat kapama haberinin zamanlamasını manidar bulur; bunu milleti dökmek için önceden hazırlanan aksiyon planı gibi algilarım.5.00-11.6 arasına evet mevcut piyasa koşulları ve ardı ardına gelen hat durdurma ve tam da bilanço öncesi gelen hat kapama haberleri bir uyarı niteliğinde imiş derim ve zamanlamasında manidarlık aramam.5.00 in altında ise zaten topluca karaları bağlar ve hiç yorum getiremeyiz.

Sayfa 46/466 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •