Sayfa 378/946 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    +1 .
    Rammstein Türkiye konserine gitmiştim. Süper bir grup.

Gerçi efsanevi du hast , ich will parçaları kadar olmasa da Rammstein albümü olsun çamurdan olsun.

2. adem yavuz arslan gene harika yorumlamış.

https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=WkhH6pO11Qk

sanki dolarda dimdik duruşuyla bu seçim ertelenir diyor gibi

3. Seçim erteleme konusunda biraz kendimce inceledim.

1. KHK lar oy kullanamaz dediler. şüpheye yer yok, kesin kanun maddesi var dediler. ret geldi.
    2. Maltepe de itirazlarla yapılamayan tekrar tekrar süren sayım sürecine YSK müdahale etti. durdurulan iptal edilen sayımı hızlandırdı.
    3. Tüm oylar tekrar sayılsın diye yapılan itirazı ret etti.
    4. Ak partinin sunmuş olduğu kısıtlılar yazılmış, cezaevindekiler iki yerde var, ölülerde listede var, hükümlüler listede var itirazının delil olma özelliği yok. bu sadece bir iddia. Neden yok. çünkü her oy kullanan imza listesine imza attı. hükümlüler oy listesinde olabilir ama oy kullanamaz. bu etkisizdir. hükümlü cezaevinde zaten. eğer mahallesine gidip oy kullanmışsa vay vay vay... ölüler askı seçim sürecinde ölmüştür. topu topu 1229 ölü. günde 150-200 kişi ölüyor şehirde. zaten ölüler imza atamaz. kısıtlıların kısıtlı olduğuna ve oy kullandığına dair delil var mı. inceleniyor. ortalama her sandıkta 50-60 kişi oy vermeye gelmemiş. 13729 fark bu iddialarla kapanmaz gibi...
    5.sandık görevlileri iddiasında ise sandık görevlilerini atayan YSK. sandık görevlisi ahmet olmuş mehmet olmuş. normal sayımda 7-8 kişi var. pusulalar duruyor. ne değişecek.

tabi ben sıradan bir vatandaş olarak bunları düşünüyorum. yargıçlarımız daha detaylı görüyorlardır.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Merhaba,
    Bu gün merkez toplantısı önemli.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5. Garanti Bankası, 364 milyon 970 bin 915,17 TL tahsili gecikmiş alacağının 19 milyon 440 bin TL bedelle Sümer Varlık Yönetim AŞ'ye satılmasına karar verdi.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Bu gün merkez toplantısı önemli.
    Selamlar.
    Saat 10.30’da İstanbul’da Başkan Murat Çetinkaya Enflasyon raporu 2019-II konulu bir sunum yapacak

7. Bugün 6 tl denecek gibi bir görüntü var bakalım

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8. Ön yargılar çok değişik. Almancanın fonetiğinden dolayı konuşma dilinde kaba geldiği için hahaha bunlar almanca şarkı yapıyorlarmış düşünsene ne komik gibi bir bilinçaltı düşüncesi oluşuyor. Oysa rammstein fonetiği ve müziği ile sanatın zirvesinde. Tarz olarak tabiki herkese hitap etmeyebilir ama bunun almanca ile ilgisi yok. Faun ve santiano ile tanıştıktan sonra yeniden müzik dinlediğimi hissettim. Ya da Saraha conor muttersprache albümü mesela, pop ile işim olmaz ama hep aynı altyapıyı kullanan şarkılardan okadar sıkılmışımki ilaç gibi gelir her açtığımda. Nena lar udo jurgen ler daha neler var ama çok uzatmadan sadece almanların müzik dünyasına katkısının sanılandan çok yüksek olduğunu belirtiyim dedim. Hep hollywood filmi izlemekten bıkıp İskandinav sineması izlemek gibi, müzikte de Avrupa tınıları çok saha orjinal. Tabi daha alphaville modern tolking scorpions gibi İngilizce söyleyen ama yüzde yüz alman olan gruplar var. Ayhan hocam yukarıda Bi yerde almanlarla müzik konusunda işim olamaz demiş de biraz ona cevaben yazdım eskiden ben de onun gibi düşünen biri olarak çok şey kaçırdığı konusunda uyarmak istedim. Faun ilaçtır santiano ilaçtır.

Sayfa 378/946 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •