Sayfa 415/946 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    internet detoxu
    Aslında yapılabilse 2-3 ayda bir en az 1 ay forum, twiitter, eksisozlük orucu da tutmak faydalı olabilir. Kafayı kaptırıp gidiyoruz. Arada defragmantasyon lazım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Çok Sayın AhmetG,bu söylediğinizi siz anlayabildiniz mi?
    Anlamadim diyemiyorda sen anladinmi diyor

Allah dusurmesin!!!

------------------

Beyler enflasyon %40 lardeyken dolarda eninde sonunda bunu yakalamasi kesinken piyasadaki bu rahatlik hakkaten cok ilginc

Uzun vadede dolar ve enflasyon converge eder Allahin emri bu. Dikkat edin uzun vadede dedim

Anlayanlar anlamayanlara anlatsin

3. 30 Nisan Salı 21:12 TRUMP, FED'İN 1 PUAN FAİZ İNDİRMESİNİ VE VARLIK ALIMLARINA DEVAM ETMESİNİ ÖNERDİ - BN

30 Nisan Salı 21:08 ABD BAŞKANI TRUMP: FED YÜKSEK DOZDA PARASAL SIKILAŞMA UYGULADI - BN

30 Nisan Salı 21:05 ABD BAŞKANI TRUMP: FED DÜŞÜK ENFLASYONA RAĞMEN FAİZ ARTIRDI - BN

Sn ahmetg nin converge i,sn rxpu nun defragmantasyonu ve detox u falan, cümle içinde kullanılan bu kelimeler beni biraz şaşırttı.Elbet kullanırken iki arkadaşımız da art niyetli değiller.Birkaç gündür oktay sinanoğlu hocanın videolarını izliyorum ,ülkelerin istilasının en önemli yollarından birinin dil olduğunu söylüyor.Ana dilinde düşünmeyen biri tam anlamıyla başka dille bilim yapamaz diyor,ancak taklitçi olur ,üretim anadille mümkündür diyor.Özellikle cümle içinde jenerasyon diyen spikeri nesil diye ,e mail söylemini de elektronik posta diye düzeltti.Gerçi ikinci düzeltmesi yanlıştı ,elektronik de posta da türkçe değil.Biliyorum önüne geçmek mümkün değil ,ama gene de bu ingilizce istilasını düşünmek lazım bence.
    Dolara gelince gavur seçimden önce rapor yayınlıyor dolar 5.90 a gider diyor ,dolar oraya gidiyor.Gene yeni rapor yayınlıyor 1 yılda yüzde 15 değer kaybı olacak diye ,ona göre 7 olacak 1 yıl içinde demektir.Dolar grafiğine baktım ağustosda tavan yaptıktan sonra 5 16 ya kadar o kadar dar bir kanalda sapma olmadan düştü ve gene 5.16 dan tek bir yukarı aşağı hareket dışında öyle güzel ve düzenli bir kanalda sanki cetvelle çizilmiş gibi yükseldi.Yani diyeceğim o ki sanki belli rakamlar da anlaşılıyor oralara götürülüyor.Çok anormal işler dışında öyle 10 lara falan gidecek bir dolar olmayacak gibi.Malum 8 üstü rakamlarda memleket batar,niye batırsınlar ki ,daha baya süt et yumurta falan verim alırlar )))))))))) Neyse uzun bir yazı oldu herkese saygılar sevgiler.

5. bakın bazen ucar bu arkadaş ama bugünki merkez bankası toplantısını süper analiz etmiş
    tüm gerekleri acıklamış
    işte bu yüzden dövizde yükseliş kacınılmaz

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yani diyeceğim o ki sanki belli rakamlar da anlaşılıyor oralara götürülüyor.Çok anormal işler dışında öyle 10 lara falan gidecek bir dolar olmayacak gibi.Malum 8 üstü rakamlarda memleket batar,niye batırsınlar ki ,daha baya süt et yumurta falan verim alırlar )))))))))) Neyse uzun bir yazı oldu herkese saygılar sevgiler.
    Niye acısınlar ki? Alacaklarını eninde sonunda alırlar zaten.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sn ahmetg nin converge i,sn rxpu nun defragmantasyonu ve detox u falan, cümle içinde kullanılan bu kelimeler beni biraz şaşırttı.Elbet kullanırken iki arkadaşımız da art niyetli değiller.Birkaç gündür oktay sinanoğlu hocanın videolarını izliyorum ,ülkelerin istilasının en önemli yollarından birinin dil olduğunu söylüyor.Ana dilinde düşünmeyen biri tam anlamıyla başka dille bilim yapamaz diyor,ancak taklitçi olur ,üretim anadille mümkündür diyor.Özellikle cümle içinde jenerasyon diyen spikeri nesil diye ,e mail söylemini de elektronik posta diye düzeltti.Gerçi ikinci düzeltmesi yanlıştı ,elektronik de posta da türkçe değil.Biliyorum önüne geçmek mümkün değil ,ama gene de bu ingilizce istilasını düşünmek lazım bence.
    Dolara gelince gavur seçimden önce rapor yayınlıyor dolar 5.90 a gider diyor ,dolar oraya gidiyor.Gene yeni rapor yayınlıyor 1 yılda yüzde 15 değer kaybı olacak diye ,ona göre 7 olacak 1 yıl içinde demektir.Dolar grafiğine baktım ağustosda tavan yaptıktan sonra 5 16 ya kadar o kadar dar bir kanalda sapma olmadan düştü ve gene 5.16 dan tek bir yukarı aşağı hareket dışında öyle güzel ve düzenli bir kanalda sanki cetvelle çizilmiş gibi yükseldi.Yani diyeceğim o ki sanki belli rakamlar da anlaşılıyor oralara götürülüyor.Çok anormal işler dışında öyle 10 lara falan gidecek bir dolar olmayacak gibi.Malum 8 üstü rakamlarda memleket batar,niye batırsınlar ki ,daha baya süt et yumurta falan verim alırlar )))))))))) Neyse uzun bir yazı oldu herkese saygılar sevgiler.
    tamam dediklerin dogru kabul ediyorum ecnebi kelimeler kullanmamak gerek

Eklemek istedigim bir sey var

Enflasyonun %40 civarinda oldugunu iddia eden cok uzman var. Bu durumda dolar kesinlikle bu cizginin altinda uzun sure kalamaz. Uzun vadede kesinlikle dolar yakalar enflasyonu. Aksini iddia eden matematik bilmiyordur

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aslında yapılabilse 2-3 ayda bir en az 1 ay forum, twiitter, eksisozlük orucu da tutmak faydalı olabilir. Kafayı kaptırıp gidiyoruz. Arada defragmantasyon lazım.
    Ben arada 1 er haftalık ayvalığa gittim mi 1 aya kadar tv ve bilgisayardan uzak duruyorum bide telefon olmasa
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 415/946 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •