Sayfa 335/992 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Sırt çantasına sığan katlanabilir elektrikli scooterlar var öneririm dünyayı gezmek içinde birebir. Batarya teknolojisi geliştikçe ve teknolojik minyatürleşme ilerledikçe cebe sığan ulaşım araçları bekliyorum. İnsan medeniyetini kurtarırsa bu tarz şeyler kurtarır yoksa bak şöyle yedim bak böyle gezdim iyi para ezdim demekle bi yere varamayız bence
    ulaşım araçlarını sürekli yanında taşımaya gerek olmayacak... istediğin zaman ihtiyacın olduğu yerde , en yakınındaki oluşum yerinde ( imalat out , oluşum in ) , istediğin şarttaki vasıtayı , karar merkezinin koşulları onay veriyorsa ( AI ) ŞAKKK diye gözünün önünde yapıverecek yazıcılar... bu işler böyle artık... ister uç ister karada kon git... denize sür...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    24 olanları satıp, 22.75'ten aldım
    Oran düşüyormuş gibi görünebilir ama getiri daha fazla oluyor bu şekilde
    24 ve üstüne çıktığı anda 26,50 lik bonoları satmak lazım. Başabaş geliyorlar. Günlük alış satışla kara da geçiliyor

Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet önemli bir nokta, forumdaşlar mutlaka dinamik bileşik faiz hesabıyla gitmeli. Bonodaki basit faiz makyajına aldanmayın.
    nzoru 22.75 den her gün al sat yaparak bileşik faiz getirisi elde etmeye değmesi için en az kaç K lık bir para olmalı... 20 bin tl ye değmez mesela... al tut .... ama kaç K üzeri her gün alıp sattığına değer ... bunu hesaplayamadım
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

4.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Bileşik faize karşı kayıp ortalama ayda 0,5 eğer 24 oranı 4 ay önce aldıysanız bozup yeniden almanız mantıklı benim kasım ayından 26,5 oranlı bonolarım duruyor oran 24 e geldiği an satarım
    Aklın yolu bir

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Peki o zaman 22.50 30 gün mevduat ile 22.50 günlük fonda 30 gün takılmanın bir farkı olmuyor mu kümülatif de..
    Günlük mevduat olsaydı olurdu 30günlük mevduat ile 30gün sonra satılan fonun getirisi kümülatif açıdan aynıdır..

6.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    ulaşım araçlarını sürekli yanında taşımaya gerek olmayacak... istediğin zaman ihtiyacın olduğu yerde , en yakınındaki oluşum yerinde ( imalat out , oluşum in ) , istediğin şarttaki vasıtayı , karar merkezinin koşulları onay veriyorsa ( AI ) ŞAKKK diye gözünün önünde yapıverecek yazıcılar... bu işler böyle artık... ister uç ister karada kon git... denize sür...
    Geçen aylarda Avrupa'da birşehirde etrafta bırakılan elektrikli scooterlar gözüme çarptı. Meğer herkes gördüğü yerde ihtiyacı varsa binip gittiği yerde bırakıyormuş. Neredeyse her sokakta bırakılmış 1 elektrikli scooter gördüm. Cep telefonundaki bir app üzerinden çalıştırılıyor.
    Ayrıca şarjı %30'un altına düşenler ağ üzerinden gezici ekibe haber veriyor. Gezici ekip GPS üzerinden yanına gidip hemen bataryasını değiştiriyor. 24 saat sistem işliyor ve durmuyor.

Harika bir şey. Neredeyse her sokakta bir adet gördüm. eğer scooterlar coğrafi olarak belirli bölgelere yoğunlaşmaya başlarsa gezici ekip şarj işlemi sırasında tekrar dengeli dağıtım sağlıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Aktiften 200k üstü EFT yapabilen varmı ?
    İnternet Bankacılığında üst limit 200k. Daha üstünü mt ile halledebilirsiniz. Sınır yok.

8. Dovletim kampanya yapmış fena mı sizede yaranılmıyor

Sayfa 335/992 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •