Sayfa 336/992 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    nzoru 22.75 den her gün al sat yaparak bileşik faiz getirisi elde etmeye değmesi için en az kaç K lık bir para olmalı... 20 bin tl ye değmez mesela... al tut .... ama kaç K üzeri her gün alıp sattığına değer ... bunu hesaplayamadım
    Bu kişiye bağlı. Örneğin ben 32 günlük mevduat %23.75 iken 450kTL'lik bir işlemde günlük %23.42'den bağlıyorum. Bunu yaptığımda günlük 4TL-5TL civarında bir zarar yazdığımı biliyorum. Ama şartlar gereği 5-10 gün daha günlükte gideceğim. Zararım 32 günlük mevduata geçmemkle 10 günde 50TL civarı olacak.

YSK olayı ve stopaj indirimi beklentim olmasaydı büyük ihtimal ile 10 gün için 50TL cebimden ödemeyi gereksiz bulurdum.

(Stopaj indirimi beklentim dünkü sınırlı karar ile sonlandı, geriye sadece YSK kaldı.)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. banka faizleri düşermi. dolar 5.97

3. https://www.bloomberght.com/goldman-...1XsUM3BnR70eus
    Goldman'a göre durum vahim. Faiz artışı istiyor piyasa demek.

Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    ulaşım araçlarını sürekli yanında taşımaya gerek olmayacak... istediğin zaman ihtiyacın olduğu yerde , en yakınındaki oluşum yerinde ( imalat out , oluşum in ) , istediğin şarttaki vasıtayı , karar merkezinin koşulları onay veriyorsa ( AI ) ŞAKKK diye gözünün önünde yapıverecek yazıcılar... bu işler böyle artık... ister uç ister karada kon git... denize sür...
    Hamza bey kademeli bir şekilde olacağını düşünüyorum sizin öngörünüzde exponential growth'un kesintiye ugramadıgını varsaysak bile en az bir 15-20 yılı var benim öngörüm 5 yıl içinde olacak bir öngörüdür ki şu an sırt çantasına sığan elektrikli mobilet demek bir ülkeye gittiğinizde telefonunuzun navigasyonunu açıp toplu ulaşım vs ugrasmadan keyfinize göre takılmak demektir ki özellikle şu an afrika ve güney amerikada büyük ulaşım kolaylıgı sağlayacaktır Saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by azak Yazıyı Oku
    banka faizleri düşermi. dolar 5.97
    Düşer faiz maiz bence düşmeli enflasyon düşüyor

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    24 olanları satıp, 22.75'ten aldım
    Oran düşüyormuş gibi görünebilir ama getiri daha fazla oluyor bu şekilde
    sn yuji 28 oran 720 gün elimde var şuan. Kalan 540 gün. kaç oranda satmalıyım sizce zahmet olmazsa boş bir anınızda hesaplayabilir misiniz? teşekkür ederim

7.  Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    sn yuji 28 oran 720 gün elimde var şuan. Kalan 540 gün. kaç oranda satmalıyım sizce zahmet olmazsa boş bir anınızda hesaplayabilir misiniz? teşekkür ederim
    6 aydır sizde olan bonoların eskime payı %3. 25 e çıktıgında sat al yapabilirsiniz

8.  Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    200 ila 300. günün ardından eğer güncel bono faizleri tekrar %25'e ulaşmış ise eski %28'lik bononun satışı için heissenberg belirsizlik ilkesinin kuralları işlemeye başlar.

Eğer bono faizleri tekrar %26'yı geçtiyse 300.günün ardından satış yönlü belirsizlik bence kesin olarak kaybolur.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 336/992 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •