Sayfa 338/992 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. TR 2 yıllık tahvil 24,69 23,95 3,09 24,69 24,69

TR 5 yıllık tahvil 23,53 23,07 1,99 23,53 23,07

TR 10 yıllık tahvil 19,95 19,95 0,00 19,95 19,95

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Geçen aylarda Avrupa'da birşehirde etrafta bırakılan elektrikli scooterlar gözüme çarptı. Meğer herkes gördüğü yerde ihtiyacı varsa binip gittiği yerde bırakıyormuş. Neredeyse her sokakta bırakılmış 1 elektrikli scooter gördüm. Cep telefonundaki bir app üzerinden çalıştırılıyor.
    Ayrıca şarjı %30'un altına düşenler ağ üzerinden gezici ekibe haber veriyor. Gezici ekip GPS üzerinden yanına gidip hemen bataryasını değiştiriyor. 24 saat sistem işliyor ve durmuyor.

Harika bir şey. Neredeyse her sokakta bir adet gördüm. eğer scooterlar coğrafi olarak belirli bölgelere yoğunlaşmaya başlarsa gezici ekip şarj işlemi sırasında tekrar dengeli dağıtım sağlıyor.
    Bağdat caddesinde var

3.  Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    Bağdat caddesinde var
    Yetmez ama iyi bir başlangıç. Heryerde olursa ciddi bir devrim olur. İleride bu sistem otonom araçlarla da entegre edilebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Scooter değil ama belediyelerin bisikletleri var kiralık...Bi yerden alıp başka bi yerdeki istasyona bırakabiliyorsun...Bu bile güzel...Caddebostan sahilinde ve İzmit/Değirmederede görmüştüm...Bayağı da kullanıyo insanlar...

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Scooter değil ama belediyelerin bisikletleri var kiralık...Bi yerden alıp başka bi yerdeki istasyona bırakabiliyorsun...Bu bile güzel...Caddebostan sahilinde ve İzmit/Değirmederede görmüştüm...Bayağı da kullanıyo insanlar...
    İzmir'de yoğun bir şekilde kullanılıyor...

6.  Alıntı Originally Posted by azak Yazıyı Oku
    banka faizleri düşermi. dolar 5.97
    yakın zamanda zannetmiyorum. s400, iran ambargosu, suriye gibi ciddi meseleler varken düşmesi zor. s400 teslimatı yaklaşmaya başladı. Papaz olayındaki gibi şantaja başlarlarsa sıkıntılı bir süreç yaşayabiliriz yine. ytd.
    Yazdıklarım hayal ürünüdür

7. Bugün fon alım işlemi yaptım sabah yeterli fon yok dedi hata verdi .

sonra tefastaki fili alayım bari dedim .

alım emri girdim sonra bir baktım öğlenleyin banka ppf yi satmış bana sonra geri almış fili satmış tekrar .

Eski fonlar olduğu için bugünki işlemde para kazanmadığım halde eski aldığımdan satış yapıp bir de %10 stopaj ödedik .

bununla daha önce karşılasan oldu mu fon yok deyip hata verip banka fonunun satıldığı durumu başına gelen var mı

8.  Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    sn yuji 28 oran 720 gün elimde var şuan. Kalan 540 gün. kaç oranda satmalıyım sizce zahmet olmazsa boş bir anınızda hesaplayabilir misiniz? teşekkür ederim
    Burada iki değişken var: 1-süre, 2-oran
    O yüzden birşey diyemiyorum
    Şu anda işlem yapacağınızı varsayarsak %25 ve üzeri oran %28'likleri bozmak için yeterli
    Tabi zaman geçtikçe başa baş oranı 25'in altına iner( Örneğin 1 ay sonra başabaş oranı %24.45 oluyor)

Sayfa 338/992 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •