Sayfa 341/992 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Sırt çantasına sığan katlanabilir elektrikli scooterlar var öneririm dünyayı gezmek içinde birebir. Batarya teknolojisi geliştikçe ve teknolojik minyatürleşme ilerledikçe cebe sığan ulaşım araçları bekliyorum. İnsan medeniyetini kurtarırsa bu tarz şeyler kurtarır yoksa bak şöyle yedim bak böyle gezdim iyi para ezdim demekle bi yere varamayız bence
    Korkunc pahali o aletler o yuzden hickimse almiyor

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    tur sırasında celebrity edge gemisinde bir steak yiyelim desek

55 dolares kuver yazıyorlar, TL'ler kuş gibi uçup gidecek

Kruz gemilerinde yemek limitsiz bedavadir

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    ulaşım araçlarını sürekli yanında taşımaya gerek olmayacak... istediğin zaman ihtiyacın olduğu yerde , en yakınındaki oluşum yerinde ( imalat out , oluşum in ) , istediğin şarttaki vasıtayı , karar merkezinin koşulları onay veriyorsa ( AI ) ŞAKKK diye gözünün önünde yapıverecek yazıcılar... bu işler böyle artık... ister uç ister karada kon git... denize sür...
    Valla ne iciyorsun bilmiyorum ama belliki iyi kafa yapiyor

Kopekolduren heralde

4.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Yapısal reformla bu iş temelli çözülür. Faizin ilacı faiz olamaz
    Enflasyon %20 ise %25 gibi faiz vermek enflasyonu dizginleyebilir... Daha önceki krizlerde hep yaptıkları şeyler... Elbette kriz bitince tüketime devam edildiğinden kalıcı olmuyor... Neyse sanırım önümüzdeki aylarda bu hamleyi yapacaklar... Bankalar boşu boşuna “enflasyon kadar faiz” veren araçlar ortaya çıkarmamıştır diye düşünüyorum...

5. Şeker gece gündüz hesabı sitelerinde güncellenmemiş ama mt %23 yaptık dedi. Sanırım miktara göre 2000 veya 5000 tl boşta kalıyormuş. Çok önemsemediğim için dikkatli dinlemedim.

Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

6. yine bir sürü faiz dışı muhabbetler var..

gösterge 24.69 a vurmuş ..

bankalardan yeni oran alan yok mu arkadaşlar..

syg,

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Dolar euro için oran alan var mı
    Cds 500 üstü olup eurobonda geçerim diye kaç zamandır HSBC modern hesapta günlük gidiyorum.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Hamza bey kademeli bir şekilde olacağını düşünüyorum sizin öngörünüzde exponential growth'un kesintiye ugramadıgını varsaysak bile en az bir 15-20 yılı var benim öngörüm 5 yıl içinde olacak bir öngörüdür ki şu an sırt çantasına sığan elektrikli mobilet demek bir ülkeye gittiğinizde telefonunuzun navigasyonunu açıp toplu ulaşım vs ugrasmadan keyfinize göre takılmak demektir ki özellikle şu an afrika ve güney amerikada büyük ulaşım kolaylıgı sağlayacaktır Saygılar
    Herkes teknolojiden bahsediyor yani iyiki bi youtube tr de yasak degil herseyi seyredip hayran kaliyorsunuz

Zahmet edip birde fiyatlarina bakin superzekalar

Sayfa 341/992 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •