Originally Posted by Gentleman Dostum ballı pastayı görünce neredeyse dalacaktım. Geçmişe ait olduğunu son anda fark ettim ve çark ettim. Bir tarih konulmazmı yaw))
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by çağrbey Dostum ballı pastayı görünce neredeyse dalacaktım. Geçmişe ait olduğunu son anda fark ettim ve çark ettim. Bir tarih konulmazmı yaw)) Pasta taze dostum, bugunun islemleri
Originally Posted by çağrbey Dostum ballı pastayı görünce neredeyse dalacaktım. Geçmişe ait olduğunu son anda fark ettim ve çark ettim. Bir tarih konulmazmı yaw))
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!! SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Ustad'in hissesi ALYAG da 68 dustu, tek lot 67 calisti ve 68 kalkti.....
Originally Posted by Gentleman Garantinin bu dalışını LKMNH 2.30 ken hatırlıyorum. Akabinde garanti yatırımdan al tavsiyesi gelmişti. Bakalım neden aldılar?
Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
piyasa eksiye dondu....
Originally Posted by 126486AGM Garantinin bu dalışını LKMNH 2.30 ken hatırlıyorum. Akabinde garanti yatırımdan al tavsiyesi gelmişti. Bakalım neden aldılar? Onemsenecek bir miktar degil be dostum.....
Firtina oncesi sessizlik bakalim karanlik odada neler olacak
Forum Rules
Yer İmleri