Sayfa 499/946 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hic benim tarzıma benziyormu, yahu?
    stili benzetmeye çalışıyor he rkonuya parnak sokuyor yani basıyor
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Türkiyede ki mallarından buluruz, kaç tane evin var...
    Piknik tüpü dolduran kalmadı oradan da bulunur.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    anladım sağol ben altın karşılığı bankaları rahatlatacak işlem oalrak görmüştüm. böylece mb de altın karşılığı rezervlerini yükseltmiş gibi olacak diye algılamıştım
    Ek olarak ufak ta olsa bankalara yastık altı altını sisteme çekmeleri için gaz veriyor olabilir. Ama bunlar ana mevzunun yan etkileri bence.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    stili benzetmeye çalışıyor he rkonuya parnak sokuyor yani basıyor
    adama gözünü seveyim derseniz yanlış anlar tabii ki..!!

5. Istanbul secimi AKP-CHP arasinda belediye secimi olmaktan cikip adeta uluslararasi bir mesele haline geldi.

Turkiye S400 lerden asla vazgemez faturasini odemeyi coktan goze almis durumda.
    Dogu Akdenizdeki dogal sahalarinda basta ABD olmak uzere 10'a yakin koalisyon ulkeye a ait 200 savas gemisi demirlenmis durumda. Karsi taraf ise biziz.

Doviz ve borsa spekulasyonlari icin gerekli olan buytn sartlar olusmus durumda.

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    mb. faiz artış kararı öncesi de aynısını yaptı
    faiz arttırılacağını bildiği halde attı tuttu yüksek faize karşıyım diye
    halbuki onay veren bizzat kendisiydi..!!
    Brunson olayı da aynı şekilde olmadı mı, atıp tuttular öldüler bittiler ama sonra mahkeme bağımsız neymiş tanıklar kör olmuş aman yarabbim, Almanya'ya iade edilen gazetecide de aynı süreç, şimdi de s 400 ve ysk mevzusu, bunlar bir bütün olarak değerlendirilmeli, taktik hep aynı.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Valla ben çok uzun zaman önce bunlara güvenimi kaybettim , paramı Venezüela PEZOSU olacak paraya yatırmaktan çoktan vazgeçtim o nedenle bu ülkede olabilecek her olumsuz gelişme benim için sürpriz olmayacaktır. İsterse Dolar bir gecede 10 TL olsun bir CENT bozdurmam taki aklı selim iş başı yapar ülkede ümit ışığı belirir o zaman sisteme dönerim.
    Sen geldiysen dolar yükselir umutabi, bir de ayvaci, heybeci powerpc gelirse tamamdır.

8.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Brunson olayı da aynı şekilde olmadı mı, atıp tuttular öldüler bittiler ama sonra mahkeme bağımsız neymiş tanıklar kör olmuş aman yarabbim, Almanya'ya iade edilen gazetecide de aynı süreç, şimdi de s 400 ve ysk mevzusu, bunlar bir bütün olarak değerlendirilmeli, taktik hep aynı.
    Taktik maktik yok bam bam bam. Süreç böyle burası Türkiye.

Sayfa 499/946 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •