Sayfa 506/946 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Slavlari seviyorlarmis anlaşılan, hiç Alman İngiliz yok, insan arada Latin Afrikalı falan da koyar değil mi BM gibi devletsin paso Yahudiye slava yuklen olmaz ki ben olsam hep İskandinav secerdim
    olaylari osmanli cografi ve göc yönlü gelistirmeye calismis kurgu dogru ama basariya ulasamamis
    osmanli nihai anayurt olarak kafada hep Balkan i planlamis aslen anadoluyu degil (tarihcilerin uydurmasi mi bilmem), dolayisiyla bulgar ve sirp krallarin kizlarini avrat almis, onlarda korkudan belki vermislerdir kizlarini
    sonuca gidilememis o ayri

gunumuzdede farksiz sonra Gir bi atolyeye calismaya basla, cok basarili ol, patron sana ya hisse verir ya da kizini

dunya oyle dönuyo

trump ta kizini Zengin yahudiye vermemismi ? halbuki kendisi öz be öz alman

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Slavlari seviyorlarmis anlaşılan, hiç Alman İngiliz yok, insan arada Latin Afrikalı falan da koyar değil mi BM gibi devletsin paso Yahudiye slava yuklen olmaz ki ben olsam hep İskandinav secerdim
    Elinin erdigi yerlerden, hic ithalat yok bazısı kacak mal!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Moruk bey arada parazit yapma, tarih konuşuyoruz burada!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yunan olmasına gerek yok, Turkiyede 1900 yillarin basinda cok kimse tehcirden kurtulmak icin dönme oldu!

Koy koy araştırılsa bulunur, aslının rum/ermeni koyu oldugu ortaya cikar!

Kutahya en onemli örnektir, binlerce kisi tehcirden kurtulmak icin din değiştirmiştir.
    Anadolu'nun hemen hemen her köyünde kilise var gozlerimle gördüm, eski Ermeni isimlerini de okudum pek çoğu sonradan uyduruktan Laz veya Kürt köyü diye kendini adlandirmis buralarda yaşayanların hepsi göç edip kurt ve lazlar mi yerleştirildi, sanmam Laz dediysem karadeniz lazina falan benzemiyor bunlar koyu renkli hepsi

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yunan olmasına gerek yok, Turkiyede 1900 yillarin basinda cok kimse tehcirden kurtulmak icin dönme oldu!

Koy koy araştırılsa bulunur, aslının rum/ermeni koyu oldugu ortaya cikar!

Kutahya en onemli örnektir, binlerce kisi tehcirden kurtulmak icin din değiştirmiştir.
    Olay sadece tehcir değil ki İstanbul daki ninem dedem biri 3 biri 1 yaşında kimsesizler yetimhanesine konulup geri kalanın tüm fertleriyle götürülmesi .

Dedemin bir kardeşi Suriye Lübnan oradan da amerikalı birisi tarafından götürüldüğünü öğrendik yıllar sonra Facebook tan ulaşmıştı bize .

Soy kütüğünde babamın sadece anne ve babası var anneminde sadece babası var tehcir olduğu belli olmasın diye soy kütüğünden düşmüşler demek ki soy sopta

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Olay sadece tehcir değil ki İstanbul daki ninem dedem biri 3 biri 1 yaşında kimsesizler yetimhanesine konulup geri kalanın tüm fertleriyle götürülmesi .

Dedemin bir kardeşi Suriye Lübnan oradan da amerikalı birisi tarafından götürüldüğünü öğrendik yıllar sonra Facebook tan ulaşmıştı bize .

Soy kütüğünde babamın sadece anne ve babası var anneminde sadece babası var tehcir olduğu belli olmasın diye soy kütüğünden düşmüşler demek ki soy sopta

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tanıdığım bir arkadaşım var ona sorsanız kendisine Kürt diyor ama soyagacinda anne ve babasından başka kimse yok anne ve baba adı da ilginç burada yazmiyim şimdi.

7. Doğu da olaylar varsa Benim tüccar olan büyük büyük dedemler neden İstanbul dan tehcir edilip dedemi karagözyan yetinmhanesine konuşulmuş ve 5-6 sene tek kelime konuşamamış çocukluğunda

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Anadolu'nun hemen hemen her köyünde kilise var gozlerimle gördüm, eski Ermeni isimlerini de okudum pek çoğu sonradan uyduruktan Laz veya Kürt köyü diye kendini adlandirmis buralarda yaşayanların hepsi göç edip kurt ve lazlar mi yerleştirildi, sanmam Laz dediysem karadeniz lazina falan benzemiyor bunlar koyu renkli hepsi
    O köylerin cogu cakmadir, ya rum ya da ermeni koyudur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 506/946 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •