Sayfa 129/1001 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sn.shangil fon yönetim kesintisi haricinde bankalar yatırım hesaplarından belli ücret kesebiliyorlar. Her bankada farklı tabi bu ücret. Şu ana kadar hesabınızdan bir kesinti olmaması güzel fakat ileride olabilir.
    Sn. Admustafa tabloda yonetim ucreti 1.059% yazmis. bunu hangi paradan kesirler, bir az anlami zor! 1.059% hangi miktardan.
    birde gunluk 0.003% ki cok az miktar oluyor. valla fon o kadar karisik ki kesseler bile ben anlamam!

birde ben bankada borsa hesabi acmak isterdim kagit falan imzaladim. ama sonra yabancilara acmiyor sistem dediler. yani borsa hesabi acilmiyor. hisse alis satisin ucreti vardir umut benden o ucreti kesmezler!

2.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Peki diyelim aracı kurumdan değil de bankadan tefasta işlem gören FIL gibi bir PPF alımı yaptık yüklü bir portföy ile ve banka battı, bu durumda 100k devlet güvencesi mi dediğiniz 177k mı yoksa soğuk su mu?
    Fonlarınız aracı kurumda yada bankada değil MKK'da muhafaza ediliyor.Aracı kurum yada banka batarsa sadece o kurum hesabında boşta paranız varsa o batar, oda aracı kurumda 177K'ya kadar YTM, bankada ise 100K'ya kadar TMSF güvencesinde.
    İsterseniz MKK'dan hesabınıza girip aracı kurumunuz rızanız dışında işlem yapmasın diye bloke de koyabilirsiniz.
    Ama aracı kurum yada banka değil fon batarsa 177K.lık ya da 100K.lık güvence ona yok.

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Sn. Admustafa tabloda yonetim ucreti 1.059% yazmis. bunu hangi paradan kesirler, bir az anlami zor! 1.059% hangi miktardan.
    birde gunluk 0.003% ki cok az miktar oluyor. valla fon o kadar karisik ki kesseler bile ben anlamam!

birde ben bankada borsa hesabi acmak isterdim kagit falan imzaladim. ama sonra yabancilara acmiyor sistem dediler. yani borsa hesabi acilmiyor. hisse alis satisin ucreti vardir umut benden o ucreti kesmezler!
    Çok emin olmamakla beraber, bu bahsedilen fon yönetim masrafı, fon fiyatına dahil sanırım. Hatta fon bakım ücreti de fon fiyatına dahil muhtemelen.

4.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Çok emin olmamakla beraber, bu bahsedilen fon yönetim masrafı, fon fiyatına dahil sanırım. Hatta fon bakım ücreti de fon fiyatına dahil muhtemelen.
    MKK hesap bakım ücreti, MKK alım satım komisyonu, MKK saklama ücreti ayrıca tahsil edilir.

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku

Yönetim ücreti fon tarafından hergün fiyat içersine yansıtılır onun için ayrıca herhangi bir ücret ödemezsiniz Sn.Shangil. Fakat yatırım hesapları için bankalar bazı ücretler alabiliyor benim bahsettiğim bu hesap için alınan ücret fondaki yönetim kesintisinden bahsetmiyorum.

6. Karar verdiniz mi Sn.myfinans FIL'e devam mı?

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Karar verdiniz mi Sn.myfinans FIL'e devam mı?
    VK6 vardı biraz onu satıp FIL alayım diyordum onun yerine sn admustafa.
    Ayrıca,
    Şöyle bir hesap yaptım nkolay şu an için en yüksek getiri gibi gözüküyor.Günlük 0.062.5 civarına denk geliyor.Haftalık al satla daha da yükseltilebilir.
    VK6 0,059'larda geziniyor, sınıfta kaldı bana göre.
    Burgan 23.75 fena değil ama 32 gün bağlamak içime sinmiyor.
    FIL galiba günlük 0,061 yada 0,062 civarı gibi.
    OKT'de bir miktar alınabilir.
    Gece gece dolar gaplı açtı oldu 5.98, oda kafamı kurcalıyor.
    Yarın ons fırlayacak gibi Trump'un tweeti yüzünden, ons göz kırpıyor.
    Yani kafam karışık.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    VK6 vardı biraz onu satıp FIL alayım diyordum onun yerine sn admustafa.
    Ayrıca,
    Şöyle bir hesap yaptım nkolay şu an için en yüksek getiri gibi gözüküyor.Günlük 0.062.5 civarına denk geliyor.Haftalık al satla daha da yükseltilebilir.
    VK6 0,059'larda geziniyor, sınıfta kaldı bana göre.
    Burgan 23.75 fena değil ama 32 gün bağlamak içime sinmiyor.
    FIL galiba günlük 0,061 yada 0,062 civarı gibi.
    OKT'de bir miktar alınabilir.
    Gece gece dolar gaplı açtı oldu 5.98, oda kafamı kurcalıyor.
    Yarın ons fırlayacak gibi Trump'un tweeti yüzünden, ons göz kırpıyor.
    Yani kafam karışık.
    Daha karışmamış sizin kafanız az eurobond, az altın, biraz da emtia fonu aldınız mı? Tamamdır sizin kafa o zaman karışır

Sayfa 129/1001 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •