Sayfa 407/992 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    turuncu acılısı yaptı digerleri de artırır ..gunluk hesapların sevdigim yanı istedigin zaman para cek yatır sevmedigim yanı bosta kalan miktar ..para miktarına gore 0.50-0.75 lik oran bosta kalan miktar ile bosa gidiyor ..2-3 gunluk hesap dısında hepsi de bosta para bırakıyorlar .
    Bina yanıyor, itfaiye çağırmak yerine adamlar pantalonunu indirip çişileri ile yangın söndürmeye çalışıyor.

Nedir 0,25 artış?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Dolar 6.18

Demek ki daha önce de rahip yüzünden yükselmemiş...

Almanya bizi kıskaniyeahhh.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Doları durdurmak için faizler agresif artıracaklar.
    Başka çareleri kalmadı.

Kısa vadede aktifbank ın yüzde 24-28 aralığında duran 6-8 ay vadeli bonodaki paralar da bozdurulup piyasaya akabilir.
    Rekabet çok kızışacak.

Ülkede mevduat çevirme oranı bir zamanlar çok kısa vade olarak görülen 32 günden bir güne düşmüş.

Daha büyük bir kriz, daha büyük bir güvensizlik var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bina yanıyor, itfaiye çağırmak yerine adamlar pantalonunu indirip çişileri ile yangın söndürmeye çalışıyor.

Nedir 0,25 artış?
    bu isler boyle yıllardır degisen birsey var mı once doviz gider faiz arkadan gelir isi biliyorsan 2 sinden de kazanmaya bakıcaksın ..bir bakmıssın 500 baz faiz artısı gelmis stopaj 0 lanmıs falan .

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de gidip cekeyim dovizimi..
    100 dolar aylik doviz faizinden olurum en fazla.
    Koyayim kasama.
    Her ay bozarim o ayin miktarini bi dovis bufesinden oderim kredi kartlarini..
    Emekli maasi faturalari site aidatini oder.
    Syg,
     Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Eve getirmeyin paralarınızı. Bankadan kasa kiralayın yıllık 300-500 liraya bulursunuz yalnız acele edin, ellerinde fazla kasa kalmadı bugünlerde
    ne yazık ki benim aylık kayıp 40 doları geçmiyor, dolara geçemedik. dün bir bankadakini kasaya koymuştum, diğer bankadakinide koyayım. kasa bulamamak neyse de, bankalar dolar talebini karşılamazsa....

6.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    ne yazık ki benim aylık kayıp 40 doları geçmiyor, dolara geçemedik. dün bir bankadakini kasaya koymuştum, diğer bankadakinide koyayım. kasa bulamamak neyse de, bankalar dolar talebini karşılamazsa....
    yalnız kiralık kasaya da otorite bakabilir ve el koyabilir diye biliyorum, yani hesabınızdaki dolaresleri kasaya aktardiginizda niyetleri el koymaksa ilk bakacakları yer adınıza kasa olacaktır diye düşünüyorum, yalnışsa bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen

7. Enpara +100 yeni artış yaptı

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. http://www.sanalbasin.com/aksener-bu...elim-30545118/

Bu haber piyasa için önemli olabilir.

BELİRSİZLİĞİ ZİRVEYE TAŞIYABİLİR.

Sayfa 407/992 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •