Sayfa 415/992 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    İspanyaya 200k euro üstü gayrimenkulun olursa oturma izni veriliyor önce belirli süreyle sonra daimi durumuna göre mis gibi
    200 değil 500k olmalı. Bir yanlışınız olmasın?

Avrupa'da en ucuzu 250k eur ile Yunanistan diye biliyorum.

250bin dolar ile Yurtdışında yapacak pek bir şey yok gibi. (oturum moturum olarak diyorum, varsa da alengirli yollardır) Finansal enstrümanlarla miktarı 2-3 katına çıkardıktan sonra seçenekler iyice genişliyor.

Ben olsam 50bin ile kriptolarda denerdim şansımı, 50 bin ile Amerikan borsaları, kalanı da vadelide tutardım. Kabaca yazdım, ayrıntılı bir plan için iyice düşünmek lazım tabi az miktar değil. Düşünürken de koy dursun vadelide. Gözüne güzel bir fırsat ilişirse yapıştır geç. Emlak olur, hisse olur vs...

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by enes_ovacılar Yazıyı Oku
    Sayın forum eşrafına bir soru, bugün elinizde 250 bin dolar nakit olsa nereye yatırırsınız?
    ne babalar var sen çalış didin kazan sonra bırak çocuğa cocuk gelsin burda sorsun 250 bin dolarım var napim? Ah babalar ah

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    200 değil 500k olmalı. Bir yanlışınız olmasın?

Avrupa'da en ucuzu 250k eur ile Yunanistan diye biliyorum.

250bin dolar ile Yurtdışında yapacak pek bir şey yok gibi. (oturum moturum olarak diyorum, varsa da alengirli yollardır) Finansal enstrümanlarla miktarı 2-3 katına çıkardıktan sonra seçenekler iyice genişliyor.

Ben olsam 50bin ile kriptolarda denerdim şansımı, 50 bin ile Amerikan borsaları, kalanı da vadelide tutardım. Kabaca yazdım, ayrıntılı bir plan için iyice düşünmek lazım tabi az miktar değil. Düşünürken de koy dursun vadelide. Gözüne güzel bir fırsat ilişirse yapıştır geç. Emlak olur, hisse olur vs...

ytd
    Avrupada gm yatirimi ile oturum en ucuz Yunanistan'da alinir..250K evrodur.
    Ispanya ve Portekiz 500K evro isterler.
    Portekiz 300K evroya da veriyor eski eser alip restore edecekseniz.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Karadag'da sirket kurup is yapacagim derseniz ucuz ama henuz AB uyesi degil.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    En hizlisi Malta vatandaslik icin.
    Beklemeye gerek yok.
    Biraz daha pahali gm + bagis var.

https://www.goldenvisas.com/

Syg,

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Karadag'da sirket kurup is yapacagim derseniz ucuz ama henuz AB uyesi degil.
    Syg,
    Bahsettiğim alengirli yollardan biri bu Karadağ işte. Şirket kuracakmışız, oturma izni vereceklermiş, AB'ye girince de oturma izinleri AB oturma iznine dönecekmiş.

1-Ne zaman girecek belli değil
    2-Girince bu yolla oturumların iptal olmayacağının garantisi yok

Zamanında hepsini inceledim en temizi, en uygun ve sıkıntısızı Portekiz. Bir sürü de vergi muafiyeti veriyorlar 10 yıl boyunca ama ekonomik olarak TR'den çok parlak değiller. AB olsun taştan olsun diyenler için ideal.

Gürcistan için 30 K dolar yeterli.
    Batum TR'deki popüler bir çok şehri, Ege sahil şehirleri dahil, yaşam kalitesi açısından katlar.
    Son düzenleme : elma; 07-05-2019 saat: 21:17.

8.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Gürcistan için 30 K dolar yeterli.
    Gürcistan'a gitmem için onların bana para vermesi lazım.

İleride Gürcistan'ı arar hale gelmeyeceğimizin garantisi yok. Yine de dursun aklımızın bir kenarında. Teşekkürler.

Yine Letonya mı Litvanya mı (hep karıştırırım bunları) o taraflarda da dönüyor bir şeyler ama alengirli işte. Pek tercih eden olduğunu sanmıyorum. Kutuplarda zaten mekan. Gerek yok.

Sayfa 415/992 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •