Originally Posted by TOPRAK-SERDAR nasıl oldu o iş... Nisan ayinda bildirim geldi. Hesabina 1000 TL gonder 60 gun boyunca hosgeldin al diye Tabi hemen gonderdim parayi Mayis ayindan itibarende 2 ay boyunca hosgeldin verecek.
Originally Posted by alenichev Nisan ayinda bildirim geldi. Hesabina 1000 TL gonder 60 gun boyunca hosgeldin al diye Tabi hemen gonderdim parayi Mayis ayindan itibarende 2 ay boyunca hosgeldin verecek. ben her ay gönderiyorum ama hoşgeldin diyen yok ... ((
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Originally Posted by alenichev Nisan ayinda bildirim geldi. Hesabina 1000 TL gonder 60 gun boyunca hosgeldin al diye Tabi hemen gonderdim parayi Mayis ayindan itibarende 2 ay boyunca hosgeldin verecek. Bana 90 gün gelmişti 1000 lira gonderirsem .
Originally Posted by paramanya Bana 90 gün gelmişti 1000 lira gonderirsem . O zaman tam kanunsuzluk var burada Sana 90 gun veriyorda bana niye 60 gun veriyor
Originally Posted by alenichev O zaman tam kanunsuzluk var burada Sana 90 gun veriyorda bana niye 60 gun veriyor Mart yada Nisan ayı olabilir ...nkolay faizi daha yüksek olduğu için oraya gönderdim +2 vermeyince çokda anlamı kalmıyor 20 idi o zaman.
Originally Posted by admustafa Genelde PPF'ler için durum dediğiniz gibi. FIL TEFAS'ta işlem gören bir PPF olduğu için her bankanın yatırım hesabı veya TEFAS erişimi olan aracı kurumlar üzerindende alınabilir. Teşekkürler
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by paramanya Mart yada Nisan ayı olabilir ...nkolay faizi daha yüksek olduğu için oraya gönderdim +2 vermeyince çokda anlamı kalmıyor 20 idi o zaman. Valla benim aylik harcamam en az 10 bin tl oldugu icin seve seve kullaniyorum turuncu ekstrayi. Sadece arabam 100 km de 50 tl yakiyor zaten [emoji3] Devir tasarruf devri guya. SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by NewsTR 5,30 lardan alanlar karı alıp çıkmıştır. Valla ben kar realizasyonu olsun diye 5k sattım geçen hafta 😀 kardan zarardayız yani
Forum Rules
Yer İmleri