Sayfa 578/1013 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 3,52 den %20 takviye yapıldı...

3,59 ve 3,57 den %20 şerlik takviyeler daha önce yapılmıştı zaten..

Elimde %40 lık cephane kaldı..

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    3,52 den %20 takviye yapıldı...

3,59 ve 3,57 den %20 şerlik takviyeler daha önce yapılmıştı zaten..

Elimde %40 lık cephane kaldı..

saygılar/başarılar
    sn.tengrihan , bu alışları demo olarak mı yapıyorsunuz. Zira bu fiyatlar çok tehlikeli..

3. erol kutlu ve piri kaptan' ın grafikleri çok güzel.. Buna benzer grafikler bir haftadır alakalı - alakasız her ortamda paylaşılıyor. Bu durum beni huylandırdı. Malum spek taktiği ve tuzak olabilir. Buralardan alacağıma beklerim. 3,45 lere gelirse alırım, yok yukarı giderse 2-3 kuruş yukardan alırım. En azından trend belli olur.

ben ne alıym ne satıyom yatmaya devam hedef 6.69
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    sn.tengrihan , bu alışları demo olarak mı yapıyorsunuz. Zira bu fiyatlar çok tehlikeli..
    Kime göre
    Neye göre tehlike li?

Piyasada bu değil mi?
    Sen kaznırken ben kaybedeceğim
    Ben kazanırken sen kaybedeceksin...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6.  Alıntı Originally Posted by Metali Yazıyı Oku
    Sayin patrick.ben bugun bitcoini 1430 dan sattim. Bakalim dogrumu yaptim cunku biraz fazla cikti gibi. Belkide yanlis yaptim 1 ay sonra anlarim. ayipdir sormadi avrupa tatilici icin kac bitcoinden ne kadar para kazandiniz ?

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1500dolar civarı bir karım var. Aldım tuttum geçen yazdan beri. Ben de satmamak için zor tutuyorum kendimi aslında. Düşüşe de geçti ben yazarken. Diğer taraftan da ellemek istemiyorum, eğer çok dramatik bir düşüş yaşarsa kaybettiğim miktar kadar yerine koyarım. Misal fiyat yarıya düşse karım yarılansa o kayıp kadar yerine btc alırım yine beklerim. Bu iş daha yeni yeni filizleniyor çünkü. 100leri 200leri görmesi artık hayal. Görse bile toparlanır geri bir şekilde.

7.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Burak Kaplan:
    4.5 ayda, son 10 yılın Merkez Bankaları bilanço büyümesi rakamlarının tümü geçildi! Rekor bono alıyorlar! #BonoKrizi yaklaşıyor!

Bu rekor alım,piyasaya bu faizlerde BONO YAĞDIĞINI gösterir. Ancak,sonsuza dek alım imkansız.Enflasyon başladığı an,bonolar ters yüz olacak.

Zaten sonsuza kadar alım mümkün olsaydı, dünyada hiç bir kriz yaşanmazdı! Para pompalamanın sınırı ENFLASYONDUR.

Tekrar uyarıyorum, #BonoKrizi dünyanın ensesinde! Geciksin diye rekor alımlar var! Uzak olmayan bir tarihte dünyada faizler patlayacak!

Merkez Bankaları'nın bastığı paranın dünya GSMH'sine oranı. Bu çılgınlığın sonu ne olur?

Gerçekten çok çok doğru ..Bugün ABD Hazine Bakanı Mnuchin mutlaka çok çok uzun vade tahvil bono ihracı yapmalıyız dedi..
    Bu ne demek ya ! Yani sıkıştılar...

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    daha once de defalarca yazdik

ev fiyatlari sermaye hareketleriyle kiralar masala orantili

TR de insanin beynini almayacak kadar mantiksiz olcude kara para donuyor. Sokaga cikip Mercedes bmw leri saymaniz yeterli.

Ama maaslar yerlerde surunuyor. Sonucta fiyat/kira orani tavan yapmis durumda. Bu olay butun 3. dunya ulkelerinde gecerli. Ozellikle Hindistanda onbinlerce daire bos duruyor cunku kara para ile alinmis cok yuksek fiyatlardan ama kiralasa cok dusuge gidecek o yuzden bos tutuyorlar.

sacma sapan bir system. Turkiye bir kara para cenneti. Hem DAES hem uyusturucu hem illegal sinir ticareti ayyuka cikmis durumda. Resmen muz cumhuriyeti
    Çok önemli bir veriyi paylaşmışsınız ..Teşekkürler...Düşüncelerimde bu yönde idi. Veri ile tam oldu...Nerdeyse yanlış yatırım yapacaktım.....

Sayfa 578/1013 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •