Sayfa 202/549 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Bu ateş topunu bize atmasaydın dostum Benim dikkat ettiğim unsurlar; nakit varlıklar, kısa vadeli borçlar, öz kaynaklar, satış hasılatı, genel yön. giderleri gibi... bir önceki dönemle karşılaştırmalı olarak finansal tablo kalemleri sunulmuş. Nakit ve benzerlerinde dikkat çekici azalış var. kısa vadeli borçlarda artış var, öz kaynaklarda erime var, satış hasılatı (otel geliri vb.) azalış var, genel yönetim giderlerinde artış var... var oğlu var. bir önceki yıl ve geçen yıl aynı dönemle kıyaslandığında, ben olumlu hiç bir şey göremedim. zarar derseniz, geçen yıl aynı döneme göre, yaklaşık 22 kat artmış. Bir de siz bakın kıyaslayın bakalım...
    Tesekkurler dostum.

Finansal tabloların kötü gelmesi hissenin düşeceği anlamına gelmez. Bu tahta yapıcı ya da patronun tavrına göre, bakarsın prim de yapar ülkemiz borsasında her şey mümkün. Patlatır bir haber uçurur kağıdı. Nitekim 12 aylık çok kötü gelmesine rağmen düşmemişti. Bakalım izleyelim dostum
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Bu ateş topunu bize atmasaydın dostum Benim dikkat ettiğim unsurlar; nakit varlıklar, kısa vadeli borçlar, öz kaynaklar, satış hasılatı, genel yön. giderleri gibi... bir önceki dönemle karşılaştırmalı olarak finansal tablo kalemleri sunulmuş. Nakit ve benzerlerinde dikkat çekici azalış var. kısa vadeli borçlarda artış var, öz kaynaklarda erime var, satış hasılatı (otel geliri vb.) azalış var, genel yönetim giderlerinde artış var... var oğlu var. bir önceki yıl ve geçen yıl aynı dönemle kıyaslandığında, ben olumlu hiç bir şey göremedim. zarar derseniz, geçen yıl aynı döneme göre, yaklaşık 22 kat artmış. Bir de siz bakın kıyaslayın bakalım...
    Satilan villalarin parasi indiregandi olmus
    Yazmistim buraya 1 hafta önce...

4.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Finansal tabloların kötü gelmesi hissenin düşeceği anlamına gelmez. Bu tahta yapıcı ya da patronun tavrına göre, bakarsın prim de yapar ülkemiz borsasında her şey mümkün. Patlatır bir haber uçurur kağıdı. Nitekim 12 aylık çok kötü gelmesine rağmen düşmemişti. Bakalım izleyelim dostum

Venezuela yada Ekvator Gine borsasindan bir farkimiz yok

5. Otel insaati son 6 ayda cok hiz kazandi sonucunda borca hatri sayilir katki yapti ...
    Lakin yaz sezonu faliyete gecicek olmasi doluluk oranina gore sirkete artik kambur olmak yerine para kazandiracak olmasi iyi bir haber..
    Yatirimci finansal tabloya goremi yoksa otelin bitisi ve para kazanimindaki beklentiyimi satin alir bilemiyorum .... ytd orta vadede otelin 12ay hizmet verecek olmasi olumlu bence... (dolu olmak kaydiyla)....ytd.....

6. Bugun , otel ve villalarin bilancoda yer almasina oynayan garantideki agbi, yarin 76 dan kol kesip, bosaltir !

7. 74 u assagi kesersek, kendimizi 60 larda buluruz
    Hemde endeks 100 bin'e giderken

8.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    74 u assagi kesersek, kendimizi 60 larda buluruz
    Hemde endeks 100 bin'e giderken
    Bu tur kagitlarda beklentiler alinmazmi bilanconun kotu gelicegini sagir sultan biliyordu.. bu kagidin beklentisi otelin acilmasi gibi degilmi ....
    Bilanco konu olsaydi babalar 2 gun once cakarlardi kagidi assagiya ytd....

Sayfa 202/549 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •