Sayfa 749/946 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    abi valla zate ne biliyim
    kendini bilicen ya işte, o misal
    böyle buyuk kumara girmişik (topyekün yani, sen ben filan değil)
    Allah yardımcımız olsun
    Amin su mubarek gunde. İsimiz zor cok zor. Bu yonetim kafasiyla hele imkansiz abi.

Simdi bu dolar nereden geliyor deniyor. MB de ve kamu bankalarinda her ne amacla olsun bulunan tum doviz ve altin satilabilir mantigi yoksa su anda bende hic birsey bilmiyorum. 17 yil oldu yahu tanidik az cok.

Adamlar s 400 u de manipüle ederek dolar topluyorlar
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    ara malı zaten satmıyo imalatta kullanıyo
    kur düşer belki beklentisinden , çekmiyolar
    parayı denkleştiremediklerinden
    Şu aralar imalat yapan firmaların stokları şişiyor. Muhtemelen çoğu için o malları gümrükten çekmeden geri göndermek çok daha az bir finansman yükü getirecek. Bunun hesabı yapılıyor ve seçim tekrarı kararından sonra oluşan bu denge malların geri yollanması seçeneğini avantajlı kılmaya başladı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Adamlar s 400 u de manipüle ederek dolar topluyorlar
    Bence bu yapılan finansal değil siyasi bir manipulasyon. Zira şu saatlerde işlem hacimleri yüksek olmamalı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

5. anlıyorum
    ancak ben tayvanlı chip üreticisiyim, malı da elimi öpene satıyom
    ara mal olarak, bunu sen almışın OK
    senin konsol için chip i üretmiş ve yollamışım
    sen ne zaman çekersen çek abi, bana ne, şeyimden aşşa kasımpaşa (anlaşılır olsun diye)
    ben para mı aldımmı aldım neticede
    bana ne senin kdv enden eften püfünden
    bırak çürüsün bana ne ya Alla Alla
    yani o mal ordan çekilecek er yada geç ha tl ile dolar aldın
    ha malı çekmedin ha malı çektin
    piyasa oluşturamayıp malı satamadın başka iş.
    yani gümrükte malın parasını zaten ödedin sen
    onlar ufak kurnazlıklar , bi ay değil 3 ay sonra Girdi diyelim ne fark edecek
    daha az mı acıtıyo ? o zaman

teknik olarak 20 gunluk hareketli ort olan 5.96 dan dondurmusler bugun , 5.96 alti kapanislarda 50 gunluk hareketli ort. olan 5.75 e geri cekilme beklenebilir..5.75/5.96 araligi alim icin uygun yerler , 5.96 ustunde kaldigi surece yon yukari..
    kademeli olarak almaya basliyorum (6.11 aldiklarimi 6.25 vermedim) her aralikta yuzde 10 portfoy eklemeye devam..
    viop birilerinin dibine inmisler yine, bugun sabahtan short poz acayim diye elim cok gitti lakin viop bulasmayacagim sozumden dolayi kiprasmadim, kozal oyalandik..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7. Çoğu imalatçı mal mukabili çalışabiliyor. Ayrıca KKDF muafiyetleri de imalatçılar için çok yaygın. O nedenle mal mukabili işlem imalatçı olan ara mal ithalatçıları için diğer ithalatçılara göre daha pratik ve yaygın. Ve bu tür yüklü ithalatçılar mal çeşitliliğinden dolayı genelde yurt dışındaki kendi depolarından ve/veya kendi aracılarından ithalat yaparlar.

8. iyi bundan sonra, o tayvanlı da, parayı alamadığından, mal mukabili çalışmayacak demektir bu da. her tür ziyandasın , onu deyyom, ya bende

Sayfa 749/946 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •