Sayfa 757/946 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Hangi boyutta bakalım, her boyuttan bakılıyor bu sayfada, kaldıki doların yükselmesinin ana sebebi siyaset.

Sen bize değil, biz sana anlatamıyoruz.
    Doların yükselmesinin sebebi iç siyaset değil A.B.D ile takışıyor gibi yapmamızdır.

2.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    yahu olur oyle ara sira..
    artniyetli degildir alenichev, uzatmayin bosver..6.20 ustu alan da zarar etmez bi sure bekler sadece..
    Sordun diye dedim bende uzatmiyom bana ne adamin niyetinden
    ben kendi aklimla biri Alay edince / ettigini dusundugumde
    Ayar olurumda
    yoksa bura anonim bi yer, gel istersen , bi zibilyon tirilyon olucak felan de , noolucak
    sen nuans i anlamadin bence
    bosver

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    MSCI Türkiye ETF %3 yukarıda
    https://finance.yahoo.com/quote/TUR?p=TUR
    Son düzenleme : goksen; 10-05-2019 saat: 23:19.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Doların yükselmesinin sebebi iç siyaset değil A.B.D ile takışıyor gibi yapmamızdır.
    Önce siyaset nedir diye sormam gerekiyormuş anlaşılan.
    İkisi de siyaset olmakla beraber Türkiye de dış siyaset iç siyaset diye bir şey yoktur, işlerine ne gelirse onu kullanırlar. Ey Almanya, ey Hollanda naralarını boşa duymadık.

5. 2 tane amerika var biri pentagoncu küreselciler (finansı kontrol edenler onlar.. ) diğeri ise trump'ın da içinde bulunduğu yereller. Amerikayı pentagoncular yönetiyor ve onlar artık bizde başka yönetim istiyor. rte ne yaparsa yapsın artık onu istemiyorlar. zaten rte de bunu bildiğinden trump ile iyi geçinmeye çalışıyor

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    2 tane amerika var biri pentagoncu küreselciler (finansı kontrol edenler onlar.. ) diğeri ise trump'ın da içinde bulunduğu yereller. Amerikayı pentagoncular yönetiyor ve onlar artık bizde başka yönetim istiyor. rte ne yaparsa yapsın artık onu istemiyorlar. zaten rte de bunu bildiğinden trump ile iyi geçinmeye çalışıyor
    Evet doğru. ABD nin dünyada istemediği bir çok adam var lakin istenmeyenler genelde enerji kaynakları üzerinde oturuyor.

peki biz neyin üzerinde oturuyoruz?

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    2 tane amerika var biri pentagoncu küreselciler (finansı kontrol edenler onlar.. ) diğeri ise trump'ın da içinde bulunduğu yereller. Amerikayı pentagoncular yönetiyor ve onlar artık bizde başka yönetim istiyor. rte ne yaparsa yapsın artık onu istemiyorlar. zaten rte de bunu bildiğinden trump ile iyi geçinmeye çalışıyor
    Sn vivatrader bu yazdığınızı ben de pek çok yerde okudum da aklım yatmadı.Bu dediğiniz iki gruptan güçlü olan finansçılar olmalı teori doğru olsa bile.E onlar da sade amerikaya özgü olamazlar ,dünyadaki diğer para elitleri ile beraber hareket etmeliler.Yani ingiltere ile çindeki li ailesi ile falan beraber koordine hareket etmeli,böyle bir grup dünyada başka güç tanır mı.Hem para sende olacak hem de pentagonu yönetemiyeceksin ))))))) Pentagon devlet erkanı ile özerk olup karar alabilecek falan.Trump asıl yöneticilerin adamı olmasa kaç yıllık illüminati kartlarında ne işi olurdu,simpsonlarda falan başkan olacağı nasıl bilinirdi.Ya simpsonlarda trump sonrası bile bölüm olarak çekildi hatırladığım kadarı ile homer ın karısı başkan oluyordu ve trump ın yarattığı ekonomik enkazı nasıl kaldıracağı planlanırken bölüm bitiyordu.Yani gelecek amerikan başkanı kadın olacak galiba))))))) Neyse trump sistemin adamı,olayları dizayn edenler yüzlerce yıllık yöntemlerini uyguluyorlar.Birinci kural tez antitez sentez,tezi de sen koy antitezi de, ikisini de belirle sonuçta sentezi de sen belirlersin.(kapitalizm komunizm sonuç küreselcilik oldu )İkinci kural kaostan kaynaklanan düzen.Kaosu çıkar sonra millet çaresiz kalsın sana gelsin sen de yeni kuralları dikte et.Şimdi maalesef dünyada yeni bir çağ başlayacak,tez antitez oluşturuluyor,sonra iyi bir kaos olur sonuçta da sentez.Kurallar basit sonuçta nerdeyse garanti.Bize gelince reisin ve akp nin dönemi bitti,o kesin,yeni lider de belli oldu)))))))))Benim aklımın almadığı reise kendi ipini çektirecek bu seçim kararını nasıl aldırdılar.Sonuç belliydi de ,bu karar gene de benim çözemediğim kadar büyük bir yanlış hamleydi.Cidden çözemedim.AKP artık tarihi bir partidir,reisin de siyasi hayatı artık bitmiştir benim aklıma göre işler böyle arkadaşlar.))))))

Kusura bakmayın pentagoncu küreselciler ve yereller demişsiniz.Finansı kontrol edenler pentagonu da kontrol ediyor,karşısında trump ve yereller var demişsiniz.Bana bu ayrım çok saçma geldiğinden çok dikkat etmediğimden yorumda yanlış bir noktaya değinmişim.Siz finansçılar zaten pentagonu kontrol ediyor demişsiniz.İş daha da anormal oldu))))) Hem para sen de hem silah, karşısında trump ve yereller falan ,yok o iş olmaz sn vivatrader))))))))))

Sayfa 757/946 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •