Sayfa 473/992 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Yapisal reformlar,siki para pol.,hukuk reformu,demokrasi,guveni sağlamak, eğitim reformu.....

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kimden bahsediyon [emoji1787]

2. Dalga boyları büyük olduğu için tek çare dövizde kademeli alım satım yapmak.

PPF fonları %25 lere yakın mevduat karşılığı getiri sağlayarak pozisyon değiştirme esnekliği sağlıyor.

Ancak ALTIN ve GÜMÜŞ oranınızı her daim arttırın 2020 Büyük Tufan başlamadan önce. Kağıt paraların oranını azaltmaya devam edin portföyünüzde.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bizim bahsettiğimiz mahalle aralarında olan küçük esnaf niteliğinde kasaplar. Örneğin kuzu pirzola migrosta 90 tl civarında ama ben mahalle kasabından 65 tl ye alıyorum. Neden? Bana göre iki sebepten ötürü. Birincisi kira fiyatlarının düşük olması, ikincisi merkezden biraz uzak mahallelerde o fiyatlarda kimsenin pirzola alma gücünün olmaması. Ama dana kuşbaşı v.s fiyatlarda o kadar oynama yok. Üç dört lira gibi bir fark var.
    Benim dediğimde mahalle kasabıydı zaten

Hazine ve maliye bakani degisiyormus arkadaşlar . Berat gidiyor is bankasi genel muduru Adnan Bali geliyormus. Sanirim dolardaki düşüş sebebi bu. 5.60 kara cekilebilir dolar..

5.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Hazine ve maliye bakani degisiyormus arkadaşlar . Berat gidiyor is bankasi genel muduru Adnan Bali geliyormus. Sanirim dolardaki düşüş sebebi bu. 5.60 kara cekilebilir dolar..
    Kim gelirse gelsin,
    Karar alan tek bir kişi varken isimler vitrin süsünden ibaret.

6. Arkadaşlar merhaba banka bonolarından aylık mkk ücreti alınıyor mu fonlar gibi. Hiç alınan var mı? Tşk

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    İzmir'de 25 tl den satıyorlar
    Dogal olduguna inananlarin zekasindan suphem var

8.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    haber kaynağını yazmayı unuttun galiba
    Zaytung mu

Sayfa 473/992 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •