Sayfa 474/992 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Prof.Dr.Burak ARZOVA nın 8 mayıs tweeti...

Onaylanmış hesap

@arzovaone
    8 May
    Daha fazla
    Kamu eğer elindeki dövizi satıyor ve dolardaki yükselişi önleyeceğini sanıyorsa ciddi bir yanılgı içindedir. Şöyle ki;
    1. Bu tür müdahaleler artık geçmişte kaldı. Sadece sattığı ile kalır
    2. TCMB nin rezervlerinin yeniden sorgulanmasına neden olur
    3. Kur yeniden artar
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben artik cok az et yiyorum.
    Boylesi daha gusel daha saglikli..
    Arada bir kanatciya gidiyorum.
    Syg,
    İşinizi biliyorsunuz Sn Dudu, müsait olursanız Blue Zones adlı çalışmayı incelemenizi tavsiye ederim.

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    haber kaynağını yazmayı unuttun galiba
    Zaytung mu
    https://twitter.com/ankara_kusu/stat...795138566?s=19

Ben az et yemiyorum, hayvanlarımı dede yadigari çiftliğimde yetiştittiriyoeum, tüm aile ordan yiyoruz, olabildiğince ilaçsız yetisiyorlar, 40 yildir hayvanlarin soyu ayni, disardan almiyoruz...

Rusya 200 milyar dolar satti 2016 da kuru tutamadi.kur 85 e cikti.85 e bir virgul atin bizde[emoji39]

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba banka bonolarından aylık mkk ücreti alınıyor mu fonlar gibi. Hiç alınan var mı? Tşk
    Hiç bono almadım ama MKK komisyon tarifesinde bonolar için bir tarife var gibi gözüküyor.
    https://www.google.com/url?sa=t&sour...qPonsp4zhb_11z

7.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    İşinizi biliyorsunuz Sn Dudu, müsait olursanız Blue Zones adlı çalışmayı incelemenizi tavsiye ederim.
    Et yememek B12 vitamin eksikliğine neden oluyor.

Bu ise yorgun hissetme, unutkanlık, halsizlik, kabız, kulakta çınlama vs. belirtilere neden olur. B12'nin vücutta eksik olduğu kan sayımıyla belirlenmektedir. İleri yaşta ortaya çıkma riski yüksek olduğu için 50 yaşından sonra düzenli kan testleri ile B12 seviyeleri takip edilmelidir.

B12 eksikliği genellikle et yemeyenlerde (vejetaryenlerde), mide ve bağırsak hastalığı olanlarda görülür. Bunun nedeni de B12 vitamininin çoğunlukla hayvansal besinlerde bulunmasıdır. Midelerinde atrofik gastrit hastalığı olanlarda veya midesi ameliyatla alınanlarda özellikle B12 vitamin eksikliği sık görülür. (Ki bende var)

B12 vitamini hayvansal besinlerde yani kırmızı et, tavuk, hindi eti ve balıkta ve çok az oranda sütte ve yoğurtta bulunur. Bitki ve mayada bulunmaz. Bir bardak pastörize sütte 0.9 mikrogram B12 vitamini vardır.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hiç bono almadım ama MKK komisyon tarifesinde bonolar için bir tarife var gibi gözüküyor.
    https://www.google.com/url?sa=t&sour...qPonsp4zhb_11z
    Sn MUSTAFA peki ppf fonu aldığımızda mkk ücreti oluyor mu aylık. Alınıyorsa ne kadar oluyor

Sayfa 474/992 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •