Klgyo ne kar açýklamýþ ve.ben bunu rüyamda görmüþtüm kýsa kodunu o zaman hisseyi bilmiyordum neymiþ diye bakmistim bu hisseymis teee 12 lere gidiyordu.
düþüncelere kurþun iþlemez.
Sayýn Sacrosanct;
Sadece bununla yetinmeyeyim derseniz; Örnek bir senaryo kuralým. Senet atýyorum, seanslýk barda geçmiþ bir zaman ortalama hacmini % 100 ve daha fazla oranda kýrmýþ olsun. Biz o kýrýlýmýn hangi fiyattan ve kaç bar önce kýrdýðýný görebildiðimiz gibi o günden bugüne gerçekleþen tepkiyi de ölçebiliyoruz. % tepkisi düþük senetlerde hacimde bir kýpýrdanmanýn olduðunu ama senedin buna tepki vermediðini öngörebiliriz. Ya da kýrýlýmdan sonra ne oranda tepki verdiðini gibi...
![]()
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yucin stayla geldim
ODAÞ
dileyen 3,90 desteði tuttuðunu görmek ister, dileyen 3,50 bekler, dileyen 4,23 zirvesini kýrmasýný ister,
hem temel hem teknik analizle hedef rahatlýkla 8 görüyorum, ekrana bakma stresi de yok![]()
çok güzel kaðýtlar var sn Bjk coccinella
Sadece örnek vermek açýsýndan bir hisse söyleyim.
Bu listedeki 10 sýradaki kaðýt durdo.
Bunun yaptýðý trend dibini ve yaptýðý formasyonu 5 yýl arasanýz bulamassýnýz.
Her teknikçi böyle bir oluþumdan mala girmek ister. He kaðýt gider gitmez bilemem ama. bu durdonun yaptýðý bu trend dibinden her teknikçi mal almak ister. Böyle bir oluþum yok ya. Tam mezarlýk dibi. :D
Borsa tarihinde 1 yada 2 sefer denk gelir insana.
Þimdi kimse gidipte bu kaðýda atlamasýn. Ama ben dip oluþumuna hasta oldum.
Böyle bir oluþumu biraz daha büyük ve güzel bir kaðýtta bulabilsek keþke.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Yer Ýmleri