Klgyo ne kar açıklamış ve.ben bunu rüyamda görmüştüm kısa kodunu o zaman hisseyi bilmiyordum neymiş diye bakmistim bu hisseymis teee 12 lere gidiyordu.
düşüncelere kurşun işlemez.
Sayın Sacrosanct;
Sadece bununla yetinmeyeyim derseniz; Örnek bir senaryo kuralım. Senet atıyorum, seanslık barda geçmiş bir zaman ortalama hacmini % 100 ve daha fazla oranda kırmış olsun. Biz o kırılımın hangi fiyattan ve kaç bar önce kırdığını görebildiğimiz gibi o günden bugüne gerçekleşen tepkiyi de ölçebiliyoruz. % tepkisi düşük senetlerde hacimde bir kıpırdanmanın olduğunu ama senedin buna tepki vermediğini öngörebiliriz. Ya da kırılımdan sonra ne oranda tepki verdiğini gibi...
![]()
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yucin stayla geldim
ODAŞ
dileyen 3,90 desteği tuttuğunu görmek ister, dileyen 3,50 bekler, dileyen 4,23 zirvesini kırmasını ister,
hem temel hem teknik analizle hedef rahatlıkla 8 görüyorum, ekrana bakma stresi de yok![]()
çok güzel kağıtlar var sn Bjk coccinella
Sadece örnek vermek açısından bir hisse söyleyim.
Bu listedeki 10 sıradaki kağıt durdo.
Bunun yaptığı trend dibini ve yaptığı formasyonu 5 yıl arasanız bulamassınız.
Her teknikçi böyle bir oluşumdan mala girmek ister. He kağıt gider gitmez bilemem ama. bu durdonun yaptığı bu trend dibinden her teknikçi mal almak ister. Böyle bir oluşum yok ya. Tam mezarlık dibi. :D
Borsa tarihinde 1 yada 2 sefer denk gelir insana.
Şimdi kimse gidipte bu kağıda atlamasın. Ama ben dip oluşumuna hasta oldum.
Böyle bir oluşumu biraz daha büyük ve güzel bir kağıtta bulabilsek keşke.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri