Originally Posted by Purplee Sabırsızsınız. Önceden de 10 gün geçiyor 1 ay geçiyor faize karşı zarar ettim dolar da düştü dediniz. Sabredin.. Sabredecem hocam da olan size oluyor. Ben dolardan cikmadigim surece bu meret yukselmez. Simdi cikayim kapanisi 6.50 ile yapar. Gunluk 70 tl ye yakin faiz kaybim var. Yine excelimi acayim bari ))
Originally Posted by Webster Sabredecem hocam da olan size oluyor. Ben dolardan cikmadigim surece bu meret yukselmez. Simdi cikayim kapanisi 6.50 ile yapar. Gunluk 70 tl ye yakin faiz kaybim var. Yine excelimi acayim bari )) Benimde 500
Originally Posted by Webster Sabredecem hocam da olan size oluyor. Ben dolardan cikmadigim surece bu meret yukselmez. Simdi cikayim kapanisi 6.50 ile yapar. Gunluk 70 tl ye yakin faiz kaybim var. Yine excelimi acayim bari )) Gün gelir dolar o kayıpları 2 saatte kapatır, karınızı da 2'ye katlar.Sabırlı olmak lazım. Dolarda düşüş artık hayal oldu.
Sen satınca haber ver. Dolar alalım. Sen satana kadar almıyorum. :-) Originally Posted by Webster Sabredecem hocam da olan size oluyor. Ben dolardan cikmadigim surece bu meret yukselmez. Simdi cikayim kapanisi 6.50 ile yapar. Gunluk 70 tl ye yakin faiz kaybim var. Yine excelimi acayim bari ))
Forum Rules
Yer İmleri