Sayfa 321/615 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. "Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında AVOD.E, DGGYO.E, HLGYO.E payları 14/05/2019 tarihinden (seans başından) itibaren 28/05/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir. "

2.  Alıntı Originally Posted by guvenerg Yazıyı Oku
    Herkesin parası kendine
    O zaman kavga etmeyiniz arkadaslar

3.  Alıntı Originally Posted by buffett Yazıyı Oku
    O zaman kavga etmeyiniz arkadaslar
    Kavga edecek yaşı geçtik ben hisse hakkında bilgi vermek yerine portföy gösterilmesine tepki gösterdim

4.  Alıntı Originally Posted by guvenerg Yazıyı Oku
    Kavga edecek yaşı geçtik ben hisse hakkında bilgi vermek yerine portföy gösterilmesine tepki gösterdim
    Haklisin valla onun yaptigi yanlis.bu arada satan vakif bugun 4.700 net satmis

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Royalci Yazıyı Oku
    Bir tebrik alirim
    Gecen hafta yazdigim.Bayir asagi olmus artik gecmis olsun.Bir hissede yuklu alan kisi ceza yemisse hisseyi o yukari tasimis demektir.Diger kalanlarin maliyeti dusuk oldugu icinde ceza alan kisinin lotlari eklenmeden hisseyi bosaltirlar ki ceza kisi geldiginde kendilerinden once satmasin diye.Aklinizda olsun mutlaka bir hissede bir kisi ceza aliyorsa ceza yedigi seviyeye gelir sonra ciktigi yerek geri döner ;) Simdi bu 10 milyon lot eklense bile bu 10 milyon lot ona girmistir artik cikmaz.Bunu satmak icinde yeniddn lot toplayacaktir bir 10 milyon lot daha toplayip elinde ki 20 milyon lotu itelemeye claisacak.Sizde o yukselislerdd lotlari iteleyin...

6.  Alıntı Originally Posted by marti Yazıyı Oku
    ben burdayım gayette mutluyum.benim hisse porfoyum 12 milyon.bana koymaz bu düşüşler sizde buyrun paylaşın kaç kuruşla burda horozlanıyorsunuz görelim
    Fakirler ölsün diyor, görmemişin oğlu..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

7.  Alıntı Originally Posted by marti Yazıyı Oku
    ben burdayım gayette mutluyum.benim hisse porfoyum 12 milyon.bana koymaz bu düşüşler sizde buyrun paylaşın kaç kuruşla burda horozlanıyorsunuz görelim
    Bugün biraz destek olsaydınız taban yapardı sanirim

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Destek nerede bilen varmi.1.12 de vardi en son yalan oldu

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 321/615 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •